You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Otobüs Yolculuğunda En çok Sinir Olduğunuz şeyler

Anket Başlığı: Otobüs Yolculuğunda En çok Sinir Olduğunuz şeyler

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
horlama sesi 1 (8.33%)
hohlama sesi 1 (8.33%)
bir grup hanzonun yüksek sesle muhabbet etmesi 4 (33.33%)
sakız sesi 0 (0%)
tesbih tıkırdatma sesi 0 (0%)
ben hepsine gıcıgım 6 (50.00%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 12 (100%)

Otobüs Yolculuğunda En çok Sinir Olduğunuz şeyler

Profesör
RE: Otobüs Yolculuğunda En çok Sinir Olduğunuz şeyler
hepisine bide itişip kakışma ama en çokda bir grup hanzonun yüksek sesle muhabbet etmesi
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
hınca hınç doldurulması bi yeter almayalım artık millet ezildi perişan oldu diyen yok bide kimsenin sesi çıkmıyo ya ona daha fena sinir oluyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
ayyy hepsı bnceKizgin
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
4-5 yıl kadar once memlekete gıderken yanıma 50 yaslarında sakallı bı adam oturdu.on koltukta da karısı ve kardesı (sanırım) ıkı tane carsaflı kadın var.adam,koltugu yatırıyorum yatırma koltugu dıyor,uykum geldı dıyorum daha saat kac dıyor:D
otobuste ıcecek bırseyler servıs edıyorlar,adam kadınlara " sen meyvasuyu iç sen de cay ıc" dıyerek emrı vakı seyler soyluyor.:D oyle kızdım kı adama ılk mola yerınde ındım aractan ve bır erkek dergısı aldım.basladım yanında okumaya.adam acayıp kızdı bana ama bırsey de dıyemedı:D ınerken oyle bır bakısı vardı kı dovecekmıs gıbı:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-02-2011, Saat:04:34 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Ahval Paranormal
hepsi :D

Adanaya giderken otobüste yol boyunca kulağımda kulaklık sagomu dinliyodum tabi ki gülücük hemen hemen herkes uyuyo ışıkları kapatmışlar. Benim uykum gelmiyo tabi. Muavin yanıma geldi telefonu kapatırmısnız dedi. Müzik sesini duymuş olmalı :D Kapatamam dedim. ( Çünkü müzik olmasa asla yolculuk falan yapamam zaten yolculuklar midemi bulandırır, gidene kadar bikaç kilo veririm :D) Neyse kapatamam dedim. Ama zarar veriyo falan filan anlatmaya başladı. Biliyorum dedim. biliyorumda elinizdeki telefon ne ? siz niçin kapatmıyosunuz dedim. Durdu durdu sonra benimki şirket hattı dedi. :D Ne alaka dedim ? Zarar veriyo kapatırmısınız telefonu dedim. Dahada bişey demedi zaten :D sagomu dinleyerek gittim Adanaya .
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
94 Model İnsan
Otobüs yolculuğunda en sinir olduğum şey otobüsün yavaş gitmesi.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Yanımdaki yolcunun muhabbet ortamı oluşturma çabaları..konuşmayı sevmiyorum yolculuklarda
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.