You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

öss ye nasıl hazırlanmalı...

öss ye nasıl hazırlanmalı...

Yeni Üye
RE: öss ye nasıl hazırlanmalı...
ya ben bu sene lise 3 e geçcm nasıl hazırlanmalıyım acba geç mi kaldım öss ye hazırlanmak için???

ve napmalıyım??
Degerli burcu_94 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum

öss ye hazırlanmak için eğer dershane imkanın yoksa kitap ve dergi olarak takip et. her bir konu için en az 1000 e yakın soru çöz.

özellikle sayısal konularda bir büyüğün varsa yardım al. ben sözelciydim. cebir ve geometri ile ilgilendim. ancak fizik kimya konuları biraz daha tekniktir ve yardım gerektirebilir.

rahat ol. sigara gibi beyni uyuşturan şeyler ile açıkça söyleyim bayan dahi olsa namahrem insanların mahrem bölgeleri ile ilgili olmayacağın kimseleri arkadaş olarak seç. normalde hafıza bulanıklaşması sebebidir. ben 2 kez sınava girdim. bizim zamanımızda öss ve öys vardı. ikisinde de çok kısa zamanda dersane yardımı olmaksızın sınavı kazandım.

mahrem husus bayan olsun erkek olsun şarttır. hafızanı temiz tutarsın. sigara alkol vesair kötü yaşamdan en az 1 yıl uzak dur. karşılıklı olarak çalış. bir konuyu çalışınca eğer anlatabiliyorsan o konuyu öğrenmişsin demektir. bu hususu çok kullan. öğrendiğin dersi karşındakine anlat.konu başlığı altında konuya hakim ol. kafanı dağıtma. günde en az 10 saat çalışıyordum. ancak 4 ila 6 ay arası çalıştım ve ilk 3000 e girdim.

o yüzden geç kaldım diye düşünme . televizyonu radyoyu kapat. arkadaşlarınla ilşkilerini ders üzerine kur. ve dikkat ettiğin bu hususlara ömür boyu dikkat et mesleğinde de başarılı olursun. üniversiteden sonra bazı hususlarda eksiklikler yaptım ve uzun süre mesleğimi istediğim verim ile ifa edemedim. bu yüzden kişilik yapını boş konuşmayan ve işiyle ilgilenen ciddi insanlarla kur ve sen de öyle ol.

kızın kaşı, yok çocuğun boyu falanla filanla değil anne babamın umutları var ile ilgilen.hepsi yalan oluyor sonradan başvurduğunda hepsi bir yere gidiyor unutma. ALLAH teala bir ömür boyu başarı ihsan etsin.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
bu programa uymak düzenli ders calısmak gercekten cok zor yada bana oyle geldi..2 aydan sonra fosss oldum :D zaten ders calısmayı sevmem ezber yapmak vs sözel işi bana göre degil gülücük ders calısmadan %70 başarı ancak oluyor yetmıyor ama ne yapalum :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-07-2010, Saat:11:35 AM, Düzenleyen: PoKou / 61.
Acemi Üye
bence başarının sırrı istikrarlı çalışma amacını bilmekten geçer

Güzєllıĸ; śαĐєcє güzєl ôlαn يєỳlєrĐє Đєğıl, güzєl görmєĸ ıśtєĐığın hєrيєỳĐєĐır...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
rufa katılıyorum hazırlanmamalı Bööö
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Soru çözün ,çalışın kazanırsınız...İmam hatiplilerin acınacak halı felan da kalmadı artık yanı kazanamadıkları zaman bahane yok ona göre calısın gülücük
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
:D
kesinlikle doğru dedin çağdaş :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.