You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

öss ye nasıl hazırlanmalı...

öss ye nasıl hazırlanmalı...

Acemi Üye
Cvp: RE: öss ye nasıl hazırlanmalı...
isMaiL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hiç gormedim oyle bişey o yuzden yorum yapamam gülücük

nasıl yani öss ye girmedinmi ?
Kör Cehalet Çirkefleştirir İnsanları,
Suskunluğum Aseletimdir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Lakin ;Bir Lafa Bakarım "Laf mı " diye
Birde Söyleyene Bakarım"Adam mı"diye...

.SALİHA.
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
RE: öss ye nasıl hazırlanmalı...
Ö.S.S ye girmek başlı başına boyun eğmektir.
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Aman bee... Bıktım valla ya!.. Oku Allah oku... İlk okul, orta, lise bide binbir güçlükle öss denen bozuk sistemin iğrenç sıvına BAŞI AÇIK gir hadi kazandın diyelim...Yok bide mastır fln yap! Eeee öteki dünyada da matematik sorularına cvp veririz artık!...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
SAolasın..
Bu senede girecem ÖSS ye ama burada yazanların hiçbirini yapmaya vaktim yok..
Bu senede geçen sene olduğu gibi kitap açmadan ÖSS ye gircem..
Eminim bu sene geçen seneden çok puan alacağıma..
Wink
>>>Artwinli Copyright © 1990 - 2009 ®<<<
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
artwinli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SAolasın..
Bu senede girecem ÖSS ye ama burada yazanların hiçbirini yapmaya vaktim yok..
Bu senede geçen sene olduğu gibi kitap açmadan ÖSS ye gircem..
Eminim bu sene geçen seneden çok puan alacağıma..
Wink

Allah yardımcın olsun ne diyim sen kendini yeterince deşarj etmişin zatengülücük
Kör Cehalet Çirkefleştirir İnsanları,
Suskunluğum Aseletimdir
Her Lafa Verecek Cevabım Var
Lakin ;Bir Lafa Bakarım "Laf mı " diye
Birde Söyleyene Bakarım"Adam mı"diye...

.SALİHA.
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu kızlar niye okuyorki zaten anlamıyorum ya yan gel yat keyif yapmak varken gülücük

ekrem abi kusura bakma da bu bıraz kadınların erkelere oranla daha ZEKİ oldugunu gösterıoo... ayrıca neı yan gelıp yatcakmısız kı anlamıorum yada anladım say sonra sen neı yan gelıp yatıon hala kucuk fln mı oldugunu sanıyosun anlamıorum bıraz ii dusun bnce hatalarını bulucaksın!...
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
1. o oranı nasıl buldun merak ettim
2. bence bir kızların okumasına gerek yok bu benim fikrim
3. benim yan gelip yattığımı nerden çıkardın?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: öss ye nasıl hazırlanmalı...
Ben Bu İmam Hatiplilerin Önün Kapalı Diyenleri Hiç sevmiyorum.. Bilindiği Gibi İmam Hatip Liselerine ek Puan + sınavsız geçiş olarak ta ilahiyat ( önlisans) ı veriyorlar yani bu ne demektir imam hatip lisesi ve anadolu imam hatip liseleride bir meslek lisesidir..İmam Hatip Liseleri Söz1 Alanından Girmektedir Sınavaa Buradan İLAHİYAT DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİLİSİ SeçebilirLer SÖZ1 DE ortak alan diye bişiy vardır ortak alanlarda ANAOKULU ÖĞ..İŞİTME ENG:ÖĞ seçilebiliyor..İHL lilerinde SÖZ1 den bir çok 2 yıllık myo tercih edeblme hakları vardır en önemlisi iş bulabilme açısından ADALET MYO..NOT: DİĞER MESLEK LİSELERİNDEDE KATSAYI ENGELİ VARDIR ONLARDA 3 BÖLÜM SEÇER.ONLARINDA SINAVSIZ GEÇİŞİ VAR İHL LİLERİNDE.... Ama alan dışı tercih yapmak isterseniz aobp X 0,3 olup puanınıza eklenir..EVet İHl Liler Hakkında Yanliş Bilgileri düzelttim Yeterlidir Umarım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.