You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

osmanlıda ki zarafet...

osmanlıda ki zarafet...

.
RE: osmanlıda ki zarafet...
elbette Allah cinsiyet ayrımı yapmıyor; ısrarla konuyu çarpıtmaya devam ediyorsunuz.Allah o ayrımı yapmıyor.Allah'ın yaratmış oldukları kendilerini o duruma sokuyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ya arkadaşlar ben ırkçılık,ayrımcılık yapmadım ....sadece bir kadın olarak daha takvalı daha edepli gençler görme ümidi ile kızlarımızı gerçek anlamda yetiştiremediğimiz için , kişilerin özürlük adı altında dinini unuttuğunu ve günaha girdiğini ima ettim... bir ailede eğitim ANNE de başladığı için kadın üzerine yoğunlaştım ...

malum üyenin her zaman ki gibi kelimeleri saptırıp büyütmesi ile..konu femistliğe kadar geldi gülücük elbette günahın kadını-erkeği yok...ama bir Kadın kendini ALLAH yolunda çocuklarını yetiştirmeye adadığında hangi cins günahtan korkmadan büyür...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
"Ve âyetlerimiz onlara açıkça okunduğunda, Bize kavuşmayı ummayanlar:
“Bundan başka bir Kur’ân getir yahut bunu değiştir!” dediler.
De ki:
“Onu kendimin öngörmesiyle değiştirmem benim için söz konusu olamaz.
Ben, sadece bana vahyolunana uyuyorum.
Rabbime isyan edersem, kesinlikle büyük bir günün azabından korkarım.”
(YUNUS 15)

"Bana cehennem gösterildi. Halkının çoğunun kadınlar olduğunu gördüm.” (Buhari, İman 21.)

Bize bundan başka bir hadis getirin yahut bunu değiştirin !

Cevabı olan var mı ?
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
kusura bakmayında sizin zihniyet ve niyet belli..Benim rehberim Kur'an ve sünnettir.Ben hadislere itibar ederim. Hadis inkarcıları ile uğraşamam. Yalnızca Kur'anı kendisine rehber edinip Rabbin Habibini ve O'nun sünnetini reddeden bir zihniyet ile harcayacak vaktimde yok. Eğer "ben sadece Kur'ana itibar ederim" diyorsanız o zaman Nisa suresi 80. ayetin gereğini yapın ve Allah'ın Rasulüne itaat edin.

"Kim peygambere itaat ederse, Allah'a itaat etmiş olur" Nisa suresi 80. ayetinin gereğini yapın.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.