You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

osmanlıda ki zarafet...

osmanlıda ki zarafet...

Profesör
RE: osmanlıda ki zarafet...
çok anlamlı
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
[Resim: CSGf2InUsAAp9K3.jpg]

konu başlığını görünce aklıma geldi benzer konu gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yıllar geçtikçe hep bir öncekileri arıyoruz...ah eskiler ah eskiler diye diye...

gün geçtikçe bir önceki günümüzü arar olduk...dünya çok çirkinleşti..parmakla sayılacak insanlar kaldı etrafımızda iyi ve temiz diyebileceğimiz...Osmanlı nasıl yok edilip gittiyse..şimdi ki zamanımızı da yok edecekler...

çirkinliklerin çoğu da kadınlardan çıkıyor...ahlak ve takvayı bilmeyen kız evlatları yetiştiriiyoruz..yazık bize
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Kadın erkek hepsi aynı kardeş. Siz böyle diyince kadınlar islamdan soğuyor bilmem farkında mısınız
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Eğer benim yorumuma istinaden ise yorumunuz...lütfen yorumları iyi okuyup ona göre yorumlayın

ayrıca ben bu zaman için konuştum...mesela en son tv de izlediğim bir haber şöyle idi

"kocasının arkadaşı sevgilisi olan kadın , eve erken gelen kocası tarafından basıldı ...öfkeli koca arkadaşını öldürdü " ve buna birçoklarını eklerim

" kocasının kardeşi ile aşk yaşadı kocasını öldürdü" daha yeni 26 yıldır adamı kayıp biliyorlarmış

kadın bu tür şeylere yanaşmasa....ayrıca benim verdiğim yorum...çağımızda yaşanan iğrençlikler içindi

şimdi bu zamanda ahlaklı , ALLAH tan korkan kadın zaten edepli bir yaşam sürer ...ama ALLAH tan korkmadan ahlak dışı ilişkiler yaşayan kadınlar zaten islamı bilmiyorki soğusun...soğuyormuş...

yorum yapıyorsunuz ama laf ola söz dola
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-05-2016, Saat:12:51 PM, Düzenleyen: Noyan.
General
youtube de birçok video var izlemişsinizdir...sosyal deney adı altında...kadınların iğrençlikleri göz önünde . ferari ile kız tavlama videoları sanalda geziyor...para için kadınların ne hala düştüğünü gördüm ...

yorumunuz bu mu yani islamdan soğuyormuş...konuyu buraya getiriyorsunuz ya helal olsun...konu zaten islamiyeti bilmeyen kadınlar kaynaklı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Pek de öyle olmuyor o işler.
Siz en çok kadınların haberlerini gördünüz diye kadınlar mı ahlaksız oluyor şimdi bu nasıl mantık?!
Tecavüzleri hiçe mi sayıyorsunuz bu kaçıncı tecavüz haberi kaçıncı intihar vakası sırf bu yüzden.
Lütfen ayrım yapmayın.
Dinini yeni bulmuş kadınları tövbe eden kadınları hiçe sayıyorsunuz şuan yeni öğrenen kadınlarımızı kızlarımızı bu ayrımlarla soğutmayın rica ediyorum.
Kadın da erkek de aynı işte o kadar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Ya o videoları bir kız çekse bakın erkekleri tavlıyorum dese yine kızı suçlarsın yapma Allah aşkına.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-05-2016, Saat:01:01 PM, Düzenleyen: Naftalin.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.