You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Osmanlıca Öğreniyoruz"

"Osmanlıca Öğreniyoruz"

General
RE: "Osmanlıca Öğreniyoruz"
Çarşamba-Perşembe haftada 2 gün olsun ders anlatımımız. Sizlere alıştırma tarzı ödevler vereceğim :D Ödevleri yapmazsanız sınavdan 100 alsanız da bırakırım benden söylemesi :D Neyse şaka bir yana ciddi anlamda el alıştırması şeklinde ödevler vereceğim. Ödevleri ister yazıcıya taratırda siteye yüklersiniz ister telefona çekerde siteye yüklersiniz o sizin bileceğiniz iş. Çarşamba-Perşembe konu anlatımından sonra yaparız inşallah. Uygun olmayan varsa ardışık 2 gün belirtirse ona görede değiştirebiliriz programı. (Misal Cumartesi-Pazar gibi...)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benim için uygundur.

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Carsamba Perşembe bana uygundur , başlayalım ozaman hemen sabırsızlanıyorum , resım yuklıycegız yanı sende kontrol mu etceksın tmam anlastık gülücük ılk ders Carsamba mı olucak ?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
çalışmayı osmaniyeniz hayr ola gülücük
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kitap filan aldırmıycaksın dimi :D hawalar soğuk ben kitap filan alamam maalum çocukda war :D
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yok abla gülücük Sizden tek isteğim 07 uçlu kalem + uç + silgi + büyük küçük farketmez ama harita metot 60-80 yapraklı bi defter büyük boy yeterlidir şu an. Ama ilerisi için sayfalar yetmeyebilir 160 sayfa alabilen alsın. Diğer hiç bi masraf yok gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yani maddi duruma göre not tutacak olsada olur. Küçük defterde olur masrafa gerek yok gülücük Ben şu 2-3 ay içinde yaklaşık 60-70 lira sırf osmanlıcaya masraf yaptım kaynaklardın sözlüklerdir şudur budur sizin yapmanıza gerek yok yani gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.