You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Osmanlı Padişahları

Osmanlı Padişahları

General
RE: Osmanlı Padişahları
senin ATA dediğin adam onca alimin kellesini basit bir ŞAPKA için aldı,kendi topraklarında yaşayan Dersim halkını bombaladı,soykırım yaptı.tanrı bellediğin kemal ile sana iyi günler,bizler Allaha teslim olduk elhamdulillah
"sizin dininiz size benim dinim bana."
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
kıdemli üye
o zaman devam et ATAPUTA Tapmaya !
''Kim Bir Bardak Su İçerse Beni Hatırlasın''[Hz.Hüseyin]

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Sizin padisah deyip yere göge sigdiramadiklarniz kendileri saraylarinda Zevk icinde yasarken Halkini Sefalet icinde biraktilar. Biraz Tarih okuyun da bir Seyler ogrenin. Benim ATAMA bütün dunya saygi duyarken sizin bahsettikleriniz Tarihe gömüldüler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
basta demistim tamamen gonulden osmanlici degilim diye,fakat sen osmanli tarihini iyi bildigin kadar ilk cumhuriyet tarihini adam gibi ogrenseydin kemale tapacagina soverdin
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sapkayi reddettigi icin atif hoca idam edildi,onun gibi adini hatirlamadigim alimler dinleri icin katledildi,dersimde yuzlerce insan ataturkun emriyle yok yere katledildi...sorun sadece kemalin donemi degil,gunumuze kadar muslumanlar hep sindirildi,darbe zamanindan beri kurt halki kendi dilinden aciz birakilmaya calisti...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Yere göğe sığdıramadığım bir padişah yok. Benim için görevini layıkıyla yerine getirmiş vatanı için elinden geleni yapmış padişahtan öte değiller.
Ama senin yere göğe sığdıramadığın adeta putlaştırdığın atanın daha baba tarafı belli değil bunu biliyormuydun ve nasıl ölmüş haberin varmı? ama sen bunu nerden bilceksin senin okuduğun tarih kitapı değil masal kahramanı
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.