You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

orucunuzu neyle açıyor sunuz?

Anket Başlığı: orucunuzu neyle açıyor sunuz?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
tuz 3 (11.54%)
çorba 0 (0%)
hurma 3 (11.54%)
su 20 (76.92%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 26 (100%)

orucunuzu neyle açıyor sunuz?

>295457<
RE: orucunuzu neyle açıyor sunuz?
hurma varsa onla yoksa suyla
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Cvp: RE: orucunuzu neyle açıyor sunuz?
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben duayla açıyorumgülücük

MaaşaAllah..gülücük banada edersen çok makbule geçergülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: orucunuzu neyle açıyor sunuz?
Şimdiiii sıralayım
İlk önce tuzla açıorum sünnet olduğu için,sonra hurmaya sarılıorum sewdiğim için en son suya gözüm düşüo malum şekerli we tuzlu kötü bi karışım oluoSmileYani ben hepsiyle oruç açıorum...
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: orucunuzu neyle açıyor sunuz?
bende hurmayla açıyorum...

atmaca dua orucunu açamazkidelice
Elif, Lam, Mim. Günahkar titrek ellerim,

'Elif Elif ' diye diye senden seni isterim,

Madem ki sana varmak,dikenli yollar geçmek, Vuslatımın kanıtı olsun; kevser suyundan içmek.

İki elif miktarı uzat acılarımı, Ne gelirse senden boynum kıldan ince,
...
...
...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: orucunuzu neyle açıyor sunuz?
orucu; Allah kabul ederse suyla açıyorum. tuzunda sünnet olduğunu biliyorum ama günümüzde tuzlarda işleniyor soframıza gelmeden önce bunların nasıl işlendiğini bilmiyorum. İlmihallerde de orucu ateş değmemiş (pişmemiş) saf olan la açmaktan bahseder. ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.