You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

orucunuzu neyle açıyor sunuz?

Anket Başlığı: orucunuzu neyle açıyor sunuz?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
tuz 3 (11.54%)
çorba 0 (0%)
hurma 3 (11.54%)
su 20 (76.92%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 26 (100%)

orucunuzu neyle açıyor sunuz?

General
RE: orucunuzu neyle açıyor sunuz?
Hiç baklavadan haz etmem 2 tane yesem tıkınırım bu ramazan sıcak olması hasebiyle sadece su yetiyor ve fakat suyun haricinde de birşeyler yemek icab ediyor ama çok fazla yağlı baharatlı vs hamurlu tatlılar falan tüketmiyorum yaş ilerledikçe ağır geliyor zatenTongue tatlıyı çok sevmeme rağmen ramazan gireli hiç tatlı tüketmedim bugün ilk kez güllaç yaptık bilmiyorum nasıl oldu tadınada ilk kez bakacağım ve şuan sadece gözümün önüne duble bardakta soğuk su içinde de 2 tane buz gerisi teferruatBöööanladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Sütlaç değil güllaç acıktın herhalde gözlerin seçemiyorTongueBig GrinBen yemek yemeyi çok severim açlığa dayanamam şükür ki kilomuz idealTongue sen neyle açıyorsun Yusuf efendi anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
1,5 litre su :D başka bısı yemıom zaten

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
1.5 lıtre su ıcen bı adam nasıl başka bısey yıyebılır Big Grin

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.