You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

orucum bozuldumu lutfen yardim

orucum bozuldumu lutfen yardim

General
RE: orucum bozuldumu lutfen yardim
Dediklerimi çok güzel çektin çektin oraya sündürdün ettin. Sonunda beni dinden çıkartmaya kadar getirdin gülücük

Ben Allah kelamından başka bir söze inanacağımı söyledim mi? Ben kimim ki bana inanacaksın, Allah'a inanacaksın elbette, benim inandığım gibi. Ancak her lafımından bir mana çıkarıp, sadece ifade edilen tek bir cümle, kelimeyi cımbız gibi çektiğin için seni tebrik ediyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-07-2013, Saat:02:00 PM, Düzenleyen: Tesir.
General
@kalemşör iyiliğimi istiyorsun da neden çarptırıyorsun her söylediğimi? Sen burada uzun uzun yazdın ben bi saattir bunu söylüyorum.

Alıntı:''inil hukmu illa lillah'' hüküm sadece Allahındır..
Eee neyi tartıştık bir saat. Sen bana bir ayetten sadece kestiğin bir kısmı gösterdin, söylediğim şeyi sırf yanlış algıladığın için.
Alıntı:yoksa peygamber haram kılamaz demek değildir..
Subhanallah, peygamber kafasından koymuyordu zaten koyamazdı da. "Dinin bir kısmını Allah bir kısmını Peygamber" böyle bir şey yok! Al yineliyorum, Allah haram kıldı, peygamberde O'nun kitabını en güzel şekilde anladı, benimsedi ve bu şekilde haram kılabildi. Ve yorumuna bakalım aynı şeyleri söylüyormuşuz aslında değil mi? Sırf farklı algıladığınız için boşu boşuna tartışmış olduk
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
O zaman senden ricam şudur, Allah Rasulu sallallahualeyhivessellemden ona kadar ulaşmış merfu ve kopuksuz olarak bize gelmiş muttasıl ve sahabilerden bu yana adil insanlar tarafından nakledilmiş şaz olmayan münker olmayan bir hadis geldiği zaman:

Allah ve Resûlü bir iş hakkında hüküm verdikleri zaman, hiçbir mü’min erkek ve hiçbir mü’min kadın için kendi işleri konusunda tercih kullanma hakları yoktur. Kim Allah’a ve Resûlüne karşı gelirse, şüphesiz ki o apaçık bir şekilde sapmıştır.(Ahzab / 36)

ayetine iman ettiğimiz için:

''başım gözüm üstüne ya rasulullah!'' diyelim ve habere sarılalım..

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-07-2013, Saat:04:13 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.