You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

oruca niyet etmeyi unutmak

Yeni Üye
arkadaslar ben bugun hicri yıl başı vesilesiyle oruc tutmak istedim.ama sahuru beklerken uyuya kalmışım ve niyet edemedim.simdi uyandıktan sonra oruç tutabilirmiyim.safii mezhebindeyim...Allah razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: oruca niyet etmeyi unutmak
ameller nıyetlere goredır arkadasım.ve unutmak dınımızde bır mazerettır.
uyandıktan sonra bırsey yemedıysen nıyet edıp orucunu tamamlayablırsın.Allah kabul edecektır ınsaAllah...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim sen eğer ki gece sahura kalktı isen kalbinde oruç niyeti ile bu niyet olarak yeterlidir, dille niyet yapılmasına gerek yoktur.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Zaten nafile oruçlarda niyet vakti kuşluk vaktine kadardır.
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.