You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

oruç ile ilgili önemli bir soru? YARDIM

oruç ile ilgili önemli bir soru? YARDIM

Profesör
RE: oruç ile ilgili önemli bir soru? YARDIM
Ne yarışı kardeşim...bildigim birşeyi söyledim pek anlaşamayacagız anlaşılan..Hayırlı akşamlar
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ilahi aşk bu bildiğini kim diyor? Ebu Hanifenin ilmi, seviyesi malumdur ancak "en büyük mezhep imamı" lafı fıkhi mezheplerin taraftarlığını yapan insanların getirdiği bir şeye benziyor ki bu dediğini Ebu Hanifenin talebeleri de kabul etmezler, hayırla ansalar da onu. İhtilaf durumunda ihtilafı götüreceğimiz yer Ebu Hanife değil, Kuran ve Rasulullahın sünnetidir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Konuyu tartışmaya döndüreceksek hiç tarzım degildir...Kusura bakmayın beyler...Her anımsadıgımız şey dogrudur diye birşey yoktur, aklımızda yanlış kalabilir ben böyle biliyorum böyle işittim dedim...bu kadar abartıp daha bilgiliyiz tavrında olmanıza luzum yok...Ben sohbetlerden aklımda kalan bir bilgiyi yorumumda paylaştım konu budur..yorumlarımı dikkatlice okuyan herkes açıkça görecektir ki böyle biliyorum araştırmak lazımdır diye de ekledim...Amacınız sizin daha cok şey bildiginizi ispatlamaksa benim için sorun yok ben cehaletimi herzaman heryerde söylerim hiç gocunmam...

üstteki kardeş Elhamdulillah bende biliyorum kuran ve sünnete gidilmesi gerektigini..konu geregi ebu hanifeden söz ettik...sandıgınız kadar kara cahil degiliz...buyrun siz devam edin bendeniz böyle alıntılarla devam eden konulara sürekli yorum yapmaktan hazzetmem de..

Selametle
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
estağfirullah kardeş bir üstünlük gösterme niyetiyle yazmadım bundan Allaha sığınırım.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.