You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
ORTAYA KARIŞIK
- Annemin damatları için yorumu: "Bütün öküzler de bizi buluyor, nasıl ot yetiştirdiysem artık."

- Anne!! ben niye kimseyi sevemiyorum, bu şanssızlık, genetik mi? dedim. O senin bireysel mallığın bizi karıştırma dedi. Hemen sustum.

- Elalemin çocukları birinci oluyor diyen anneme, bak analar neler doğuruyor, sende iş yok dedim, ardından terliği yedim, sustum.

- Beş tane onluk verecekmiş gibi para sayma sesi çıkartıp, şovunu yapıyorsun sonra laps diye tek ellilik veriyorsun ya, yatacak yerin yok senin bankamatik.

- Arap kanalında maç izliyorum. Spiker ne derse babaannem "amin" diyor.

- Eczaneden çıkarken "Tekrar bekleriz" lafı ..?... Beddua değil de nedir abi?

- Otobüste arkaya doğru yürüyelim diyen adama "yürümek isteseydik otobüse binmezdik"diyen genci tebrik ediyorum.

- Hap yazma yutamam, şuruptan midem bulanır, iğneden de korkarım... diyen ergene "Muska mı yazayım "diyen doktora saygılar.

[Resim: tumblr_msdzly7kWi1st90nio1_500.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-01-2014, Saat:07:28 PM, Düzenleyen: Reyyan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.