Bu yazıdaki konumuz Medya’nın Gerçekte ne kadar sapıklık içinde olduğunu göstermektir. Türk medyası bu devirde tamamıyla Kafir ve Yahudi insanların elindedir. Ve bu durum devam ettiği sürece insanlar doğru bilgiye ulaşamazlar. Şimdi medya geliyor birşeyler söylüyor, çoğu insan bunu araştırmadan inanıyor.Çünkü Türk toplumunun en sevdiği şey de araştırma yapmamak... Mesela ‘Ebubekir El Bağdadi Öldürüldü’ deniliyor. Ama kesin hiçbir bilgi yok. Medyanın bir kısmı ‘Öldürüldü’ diyor bir kısmı ‘Ağır yaralandı’ diyor. Bir de video yayınlamışlar ‘Bağdadinin öldürülme videosu’ başlığı altında. Video’yu internetten bulup izledim.Videoda çok fazla ‘ALLAH ALLAH’ nidaları yükseldiği için bu videonun İslami ülkede çekilidğini anlayabiliyoruz. Gerçekten de videoda bir grup insan savaşırken hemen yanlarında bomba patlıyor ve bir adam yere yığılıyor. Yığılan adam sakallı olduğu için pek seçilemiyor. Fakat sakallardan dolayı bu adam Bağdadi diyecekseniz her gün arap ülkelerinde yüzlerce Bağdadi öldürülüyor. Bu videoyu normal bir Türk insanın aksine araştırdım. Ve bu videonun Özgür Suriye Ordusuna ait bir video olduğunu öğrendim. Yani insanlar durup dururken ‘Bağdadi yaralandı, öldü’ diyor, hiçbir kesinliği yok, ve ispat olarak gösterdikleri video da Özgür Suriye Ordusuna ait bir video. Şimdi bu medya, insanlara doğru olanı söylemek zorunda değil midir? İşte medya burada doğru olanı göstermek yerine haberi çarpıtarak bize ne kadar güvenilmez olduğunu bir kez daha ispat ediyor.İnternette bu tür oldukça fazla video geziniyor. ‘Allahu Ekber’ nidalarının yükseldiği yerde hemen ‘ışid’ damgası vuruluyor. Bir de aynı örgütün kafa kesme videoları var. Farkındaysanız hiçbirinin sonu tam olarak gösterilmiyor. Burdan sonrası kanlı deniliyor ve kafasının kesildği an gösterilmiyor. Aynı zamanda bir de arkada bir efekt var. Sahra Çölü’nün ortasında en tepesinde bir siyah adam ve turuncu üstlü ağlayan bir başka adam. 17 yaşındayım ancak bu videoyu ilk defa gördüğümde bir amerikan filminden alıntı zannettim. Adamlar oraya savaşmaya gidiyor. Ancak gelin görün ki Amerikanlar kadar etkili videolar çekebiliyorlar. Lütfen bunlara inanmayın. Bu medya ve sosyal medya gerçek bir müslümanın tam anlamıyla düşmanı olmalıdır. Filistin bombalanırken bütün dünya İsraile beddualar,lanetler okuyordu. Herkes böyle İsraile ve arkasındaki Amerika’ya tepki göstermeye başlarken Amerikada en üstteki bir kaç kişi İBC (İce Bucket Challange) adında bir kampanya düzenleyerek insanların aklını başka yere çeldi.Ve bütün tepki gösteren insanlar bunu uygulamaya başladı. Böylelikle İsrailin Filistini bombalaması bütün dünya tarafından unutulmuş oldu. İsrail resmen Müslümanları uyuttu! Şimdi de medya ve sosyal medyayla yaptıklarıyla uyutuyor.
Uyanın ey müslümanlar!! Uyanın Hz Ademin çocukları! Ey ümmet-i Muhammed!! Uyanın!