You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"Onlyone"Kardeşimizin doğumgünü:):)

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Rabbim hayırlı,bereketli,mutlu ömürler nasip etsin sewdiklerinle beraber inş.Wink

İİ ki doğmuşun,ii ki tanımışız seniii...
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: "Onlyone"Kardeşimizin doğumgünü:):)
o kara gün bu günmü inanmayrummmgülücük

ama unutmadım doğum günümde tek pasta alan sendin bana

iyiki doğdun uzun ve hayırla yaşa inş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
Cvp: RE: "Onlyone"Kardeşimizin doğumgünü:):)
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rabbim hayırlı,bereketli,mutlu ömürler nasip etsin sewdiklerinle beraber inş.Wink

İİ ki doğmuşun,ii ki tanımışız seniii...

simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yeni yaşın hayırlı olsun inş sevdiklerinle beraber uzun ömürler safa doğum günün kutlu olsun...halayrosegul

SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o kara gün bu günmü inanmayrummmgülücük

ama unutmadım doğum günümde tek pasta alan sendin bana

iyiki doğdun uzun ve hayırla yaşa inş.

gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:geçmiş olsun gülücük

Hepinize cok tesejjur ederim beni bu guzel gunumde yanliz birakmadiginiz icin ve hatirladiginiz icin
Benimde sansim buya tam dogum gunumde misira uctum tekrar cok sagolun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-08-2008, Saat:02:49 PM, Düzenleyen: _onlyone_.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: "Onlyone"Kardeşimizin doğumgünü:):)
Biz kutladuk ama sen yoktunn pastaa bile yedukk demek uçuodun heegülücükNese sağlık olsun sağ salim warmışın önemli olan buWink
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.