You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Önemli sorular
Cennete neden sadece müslümanlar gidecekler? Diğer milyarlarca insan ne olacak?
Ayrıca Kuranın değiştirilmediğine bir kanıt var mı? Kurandaki ayet hariç.
Ayrıca peygamberimiz evlendiğinde kaç yaşındaydı? Aişe kaç yaşındaydı? 9 diyorlar. Şeriatla yönetilen ülkelerde neden kadınlara eziyet ediliyor?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Önemli sorular
hoş geldin kardeşim gülücük anlat sen bana derdini ben yardımcı olyim inşallah önce kendinden bi bahset ona göre davranalım kırmayalım seni
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hoşbulduk teşekkür ederim. Kendimden bahsetmek istemiyorum. Şöyle söyleyeyim. Allah'a sevgim sonsuz inanıyorum araştırmak ve soru sormak istiyorum. Gencim daha, körü körüne bir şeye bağlanmak istemiyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kardeşim bak ben yalovada ikamet ediyorum bu konular böyle forumlarda anlatarak olmazki ki senin meselen ciddi bir mesele madem önem veriyosun böyle internette olmaz bütün yol masrafını karşılarım buyur gel yemeğimi çayımı iç o esnadada sana yardımcı olalım inşallah ilim ehileyle beraber
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Beni tiye alacağınıza sorularıma cevap verseniz keşke. Aklım var iradem var sorguluyorum bu beni kötü biri islam düşmanı yapmaz. Modern islam derken yıl 2014 dilimiz kültürümüz zamanla değişir. Neyse tabi bu pek önemli bişey değil.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Sizi tiye almıyoruz, bakın hanzala arkadaşımızın gayet samimi bir çağrısı var , ti'ye alınsa idiniz böyle karşılanmazdınız gülücük sadece o ifadeniz dikkatimi çekmişti
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.