You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Önemli bir konu hakkında

Anket Başlığı: XooX bu forumdan gitsin mi ?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
XooX bu forumdan gitsin 2 (15.38%)
XooX bu forumda kalsın 11 (84.62%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 13 (100%)

Önemli bir konu hakkında

Profesör
RE: Önemli bir konu hakkında
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Zorko
Alıntı:Bir arkadaşımız " Hristiyan birinin bu forumda olmasını doğru bulmuyorum"
Dedi..
Onu diyen arkadaşımıza şunu sormak istiyorum müsadenizle..
Kendileri dört başı mamur tam anlamıyla müslüman mı acaba..?
Yani müslümanlığın gereklerini ALLAH ın emir ve yasaklarını harfiyyen uygulayabiliyor mu .?
Son nefesinde dünyadan imanla ayrılabileceğini garantileyebiliyor mu..?
Yaptıkları işlerle işlediği amellerle cenneti garantileyebiliyor mu da bu sözü size söyleyebiliyor..?
Çok merak ettim doğrusu..
Kardeşim sen bu sözlere aldırış etme..
Hıristiyan bir kişi camiye bile girip ALLAH ın huzuruna çıkabiliyor da foruma niye giremesin..?
Kusura bakmayın ama bunu size diyen kişi birazıcık saçmalamış bence
Müslüman olmayan bu foruma giremez diye forum kuralı mı var da bizler görmedik.?
Saygı ve sevgi çercevesinde gelen herkes ister müslüman olsun ister hiristiyan bizim kardeşimizdir..
Din ayrımcılığı yapmak ta ne oluyor..?
Kizgin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-11-2014, Saat:12:48 AM, Düzenleyen: Zakir.
General
Noyan kardeşime çok yüklenilmiş.Ben onu bu dedikleri sebebiyle Hz.Ömer'e benzetiyorum.Peygamberimiz bir kısım Müellefetül kulüb olan kişilere zekattan pay ayırmıştır.Vefat ettikten sonra Ebubekir'de devam etmiştir.Ama Hz.Ömer ne ısınmaz kalpmiş bu,size zekat felan yok diyerek bu kişilerin zekattan pay alması işine son vermiştir.

Noyan kardeşim de sanırım bahsi geçen kişinin İslam'a girmek,araştırmak gibi bir niyeti olmadığını düşünmüş olacakki öyle yazmış.Hz.Ömer'de öyle düşündü ve zekat vermeyi kesti o kişilere.Herkesin mizacı farklıdır.Hz.Ömer mizacı gereği öyle davrandı.Noyan'da öyle dedi.

Ayrıca ilgili ayeti yazmış ki,ayet olan yerde ben konuşmam/konuşamam.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-11-2014, Saat:01:21 AM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
Arkadaşlar XOoX e zekattan pay vermiyoruz ki varlığını tartışmaya açalım

Hem art niyetli değil
Olsa hristiyan olduğubu söylemeyerek acaip sorular sorma hevesine girerdi

Forum kurallarına uyulduğu sürece hiçbi sıkıntı yok bence
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Zakir şunu demişsin:
Peki noyan kardeşimiz bahsi gecen kişinin böyle bir niyeti olmadığını hangi kaynağa dayanarak düşünmüş acaba..?

Ben size şunu derim.Acaba arkadaş İslamla ilgili tek bir soru sordu mu?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.