You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: önemli bilgiler
Midye manyağı biri Değilim demogoji yapmayın konu bu değil laf çarpıtmayın araştırın bakalım ne çıkacak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Ben sizin Gibi bir Alim dedi diye Allah'ın Sözlerine hiçe saymazlık Yapmıyorum sinirim bunadır hala alimleri kurtarmak adına ayetleri hiçe sayıyorsunuz allah bunun Hesabını sorar işte
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
son sözlerine gülücük)) kitabımız başımızın tacı asıl sen yazdıklarından sorumlusun dikkatli ol seni kim kurtaracak yazdıklarından dolayı hak alıyorsun çünkü Kitabımız Kuranı Kerimi rehber almış birine yazıyorsun bunu
kul hakkını okumuşsundur inşallah, itham ederek hak alıyorsun dikkatli ol kardeşim benim bizim yolumuz kitabımızın yoludur RABBİMİZİN yoludur yanlış yazdın kardeş neyse
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Dillerinizin uydurduğu yalana dayanarak, “Bu helâldir, şu da haramdır” demeyin! Çünkü Allah'a karşı yalan uydurmuş olursunuz. Şüphesiz Allah'a karşı yalan uyduranlar kurtuluşa eremezler.Nahl/116

Bu ayeti okuduğun halde dur araştırayım diyerek kurtarmaya calısıyorsun ayet gayet acık degıl mı bır sey hem helal hem haram olmaz işte yanlış yapmışlar diyemiyorsun çünkü nefsin buna müsaade etmiyor
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sen benim yazdığımı okumuyormusun ayetler önceliktir ben yemiyorum dedim ama sen hala neyin derdindesin anlayamadım güzel kardeşim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.