benim hakkimda acilmis olan konuyu (siteye saldiran..) ilk duydugumda inanamadim.. okudugumda ise sok.. Arkadaslar.. ben uzun suredir giremiyordum foruma nasil boyle buyuk bir yanlislik olabilir??? ve nasil hakkimda bukadar acimasizca mesajlar atilabilir herkes agzina geleni saymis resmen..
Arkadaslarr:.. ben yogun bir arapca ve islamii dersler programina katilip basariyla gectikten sonra egitimimi samda arapca olarak surduruyorum. cok degerli alimlere diz cokup dersler aliyorum.. (hatta buyuzdendir belki internete siksik giremiyorm bile) hayatimi islama ve bu guzel dini yaymaya adamis biriyim LUTFEN ARKADASLARR.. ne kadar buyuk bir gunaha girdiginizin bilincinde degilsiniz biliyorum belki bende sizin durumunuzda olabilirdim..
boyle bir sey YOK.. cok buyuk bir hata var ortada acilen duzeltilmesi gereken.. lutfen ozellikle yoneticilerden ricam bu konunun hemen aydinliga kavusturulmasi ve bu buyuk vebalden kurtulmamizdir..
.
.Hakkimda bilmeden kotu konusan herkese hakkimi helal ediyorum Ramazan-i Serifin hatrina.. lutfen tekrar rica ediyorum bir konu acip bu buyuk ve de talihsiz olayin aydinliga kavusturuldugunu ilan edin.. bu olayi duydugumdan beri moralim bozuk ve uykusuz duruyorum..
olmasa bile kartal_sadiq in sifresini degistirip e-mailime yollayin.. KIM BU AHLAKSIZCA OLAYI GERCEKLESTIRDIySE SU MUBAREK RAMAZAN AYINDA RABBIM O KISININ BELASINI EN SIDDETLI BIR SEKILDE VERSIN... amin...
.........Tatsizliklarin giderilmesi dilegiyle Allaha emanet olun...
Allah yardımcın olsun..
alkış