You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Oncelikle s.a. arkadaslar ben Abdullah Sadik

Yeni Üye
gecen gun arkadasimdan aldim talihsiz haberi ve ancak simdi ulasma imkanim oldu kusura bakmayin..

benim hakkimda acilmis olan konuyu (siteye saldiran..) ilk duydugumda inanamadim.. okudugumda ise sok.. Arkadaslar.. ben uzun suredir giremiyordum foruma nasil boyle buyuk bir yanlislik olabilir??? ve nasil hakkimda bukadar acimasizca mesajlar atilabilir herkes agzina geleni saymis resmen..

Arkadaslarr:.. ben yogun bir arapca ve islamii dersler programina katilip basariyla gectikten sonra egitimimi samda arapca olarak surduruyorum. cok degerli alimlere diz cokup dersler aliyorum.. (hatta buyuzdendir belki internete siksik giremiyorm bile) hayatimi islama ve bu guzel dini yaymaya adamis biriyim LUTFEN ARKADASLARR.. ne kadar buyuk bir gunaha girdiginizin bilincinde degilsiniz biliyorum belki bende sizin durumunuzda olabilirdim..

boyle bir sey YOK.. cok buyuk bir hata var ortada acilen duzeltilmesi gereken.. lutfen ozellikle yoneticilerden ricam bu konunun hemen aydinliga kavusturulmasi ve bu buyuk vebalden kurtulmamizdir..
.
.Hakkimda bilmeden kotu konusan herkese hakkimi helal ediyorum Ramazan-i Serifin hatrina.. lutfen tekrar rica ediyorum bir konu acip bu buyuk ve de talihsiz olayin aydinliga kavusturuldugunu ilan edin.. bu olayi duydugumdan beri moralim bozuk ve uykusuz duruyorum..

olmasa bile kartal_sadiq in sifresini degistirip e-mailime yollayin.. KIM BU AHLAKSIZCA OLAYI GERCEKLESTIRDIySE SU MUBAREK RAMAZAN AYINDA RABBIM O KISININ BELASINI EN SIDDETLI BIR SEKILDE VERSIN... amin...

.........Tatsizliklarin giderilmesi dilegiyle Allaha emanet olun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-09-2008, Saat:03:17 AM, Düzenleyen: mancentil.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Oncelikle s.a. arkadaslar ben Abdullah Sadik
umarım bütün yanlışlıklar düzelir Wink Allah yardımcın olsun..
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
anaaaaaa ben yokken neler olmş yawgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
DÜŞÜNDÜRÜCÜ...

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
siz belli bi guruptunuz sen yapmadıysan bile senin şifreni bilen arkadaşların yapmıştır bizleri suçlama git onları suçla böyle bi tayfa geldiniz resmen bela oldunuz başımıza
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende emin olmasam konuşmam zaten, buraya o resimleri koyan üyeliğin ilk ip adresini karşılaştırdığımda senin isminde çıktı ama tekrar bakamadım çünkü sildik üyeliği.

67.159.47.202
67.159.47.203

ve daha sonra bu 2 ip nosu ile bağlanmışsın.Yani hidemyass adlı üyenin siteye bağlandığı proxy sitesinden girmişsin.. Zaten senmisin diye bişey söylemedim ama aynı yerden olduğunuz kesin belki sen veya belki arkadaşın orasını allah bilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
tayfa olarak gelen falan yok ben cagdasin tavsiyesi uzerine geldim.. genelde siyasi konulara takilan biriyim.. siyasi goruslerimden rahatsiz olanlar gelen tepkilerdende anlasilabiliyor.. ip adreslerinden falan anlamiyorum ama pcim yok cafelerden giriyorum nete.. Atmaca kardesim sennde elinden gelen fazla birsey yok bu konuda ama bu Ahlaksizligi yapanin basina buyuk bir belanin gelmesi yakindir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
Gerekli açıklama yapılmıştır.. Siteye saldıran , terbiyesiz resimleri ekleyen , dine peygambere küfür eden kişi ile kartal sadık in ip adresleri aynıdır...

İp adresi Nedir ?

İnternete bağlanan kişilere hizmeti aldıkları yerce saglanan kişiye ozel bir numaralar dizisidir... Aynı ip yi iki kişi aynı anda kullanamaz... İp numaraları dvmlı kayıt edilir.. Bu sitemizdede boyledir... Msgların altında gorurseniz IP Adresi: Kayıtlı ibaresini gorursunuz...

Üye oldugunuzda , yada sitemize her msg attıgınızda ip adresiniz sistemimize kayıt edilmektedir...

Ve bu ipler düzenli aralıklarla sitemiz yoneticileri olan ben ve atmaca tarafından kontrol edilmektedir... Bizim gordugumuz siteye saldıran kişi ile kartal sadık in aynı ip adresini kullandıgıdır..Aynı ip yi iki kişi aynı anda kullanamayacagına gore.. Durum ortadadır..

Ayrıca uzun zamandır siteye gelmedigini soylemişsin. Dogrudur uzun suredir girmiyorsun...Fakat dikkatimi çeken birşey ;

Ben Siteye saldıran kişi ile konusurken sen kartal sadıksın dedim ona ! Oda bana ben o kişiyi tanımam etmem dedi.Ve tesadufe bakınki 5 dk sonra uzun süredir sitemize gelmeyen kartal sadik bey sanki farklı kişi olduklarını ispat etmek için siteye giris yaptı...Hayat ne kadar garipliklerle dolu. Tesadufun boylesi.

SouL - Free Forever
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: Oncelikle s.a. arkadaslar ben Abdullah Sadik
soul bu sana alkışSmilealkışSmilealkışSmile
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-09-2008, Saat:12:46 PM, Düzenleyen: Reyyan.
Yeni Üye
Cvp: Oncelikle s.a. arkadaslar ben Abdullah Sadik
Yuce peygamberimiz Muhammed (s.a.v.) in bu tip cikmazlarda son care olarak kullandigi bir onerisi vardir LANETLESME. o donemde lanetlesmeyi putperesinden atesperestine hemen hemen herkez bilir ve inanirdi. yapilan lanetlesme sonrasinda yalan soyleyene Allahu teala buyuk bir bela musallat eder ve de o kisinin soyunu kuruturdu.. hodri meydan

ya bu ayibi ortadan kaldiririz ya da yukarida da soyledigim gibi lanetlesiriz ne ben bu guzel foruma girerim ne de bu olayda yalanci olan girebilir(Allahin izniyle)...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.