You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÖNCE OKUYUN SONRA SEYREDİN!

ÖNCE OKUYUN SONRA SEYREDİN!

General
RE: ÖNCE OKUYUN SONRA SEYREDİN!
iş çok garip bir olay kesin şeyler söylemek mümkün olmasa da türkiye ordusunu suriyeye sokma için hazırlanan bir plana benziyor, en doğrusunu Allah bilir tabi fakat insanları bu pis oyunlarına alet eden tağutlar artık acıma duygularının olmadıklarını bir kez daha gösterdiler.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ne kadar ilginç bir durum Suriye'ye girsek Türkiye'nin bir oyuna dahil edileceği, bunun Türkiye'ye zarar olacağı söyleniyor. Girmiyoruz facebookta İslami sayfaların yayınladığı çoğunluğun kadın, çocuk ve BEBEKLERDEN oluştuğu yanmış insan cesetleri görüyorum. Allah Suriye halkının yardımcısı olsun. Bana da kimse Türkiye güçlü demesin. Güçlü bir devlet böyle bir acıya son verirdi.Ah şimdi Kanuni falan olacak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bunları düşünmek güzel gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
olaylara islam penceresinden bakarsak inşaAllah kendi içimzde dahi olsa sorunları bir nebze çözebiliriz.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
mevdudinin bir sözü vardır Allah rahmet eylesin, adaleti tahsis etmek ile İslamı tatbik etmek aynı manaya gelir. islamı anladıkça ve yaşadıkça dünya ve ahirat için en hayırlı işi yapmış oluruz inşaAllah.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.