You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ömer Sevinçgül yazılarından kesitler

...Revan...
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-08-2014, Saat:01:05 PM, Düzenleyen: Mihman.
...Revan...
RE: Bir Gizli Hazine İdim - Kısas-ı Enbiya - Ömer Sevinçgül
Evet. gülücük İnşallah bir kaç kitabı daha kargoyla gelecek. Tabi şahıs gönderirse. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
gülücük inşallah..Benim dikkatimi nasıl çekmişti biliyor musun bu yazar? Kitap kapaklarındaki tasarım ile gülücük görselliğinde büyük payı var
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Görselliği gerçekten güzel. gülücük Kitapların isimleri de bir değişik geliyor. gülücük Gençlerin dikkatini çekecek cinsten. İlk Din Kültürü Hocam sayesinde tanıdım. Rabbim Beni Bana Bırak kitabını okumam için vermişti. Sonra da senin dediğin gibi bir Ömer Sevinçgül'dür gidiyorum. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
gülücük sıralama şöyle oldu bende; ilk kitap kapağındaki tasarım, sonra kitabın adı "seni sana bırakamazdım", daha sonra ise kitabın içeriğine baktığım vakit, sanki karşısında o an ben varmışımda benimle sohbet ediyormuş tarzı bir üslup kullanması..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Aslında Ömer Sevinçgül'e ait tüm paylaşımları, yazılarında beğendiğimiz kısımları burda paylaşabiliriz.. gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Güzel fikir. gülücük Başlığı değiştirmek lazım ama. gülücük Ömer Sevinçgül'den kesitler. Veya Ömer Sevinçgül'e dair her şey filan. Smile :D
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.