You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

R4BİA
Ölümle ilgili...
Selamün aleyküm
Benim ölümle ilgili bir kaç sorum olacak arkadaşlar

ilki şu öldüğümüzde korktuğumuz sevmediğimiz tüm hayvanlar mezarımızın başına gelirmiş öldüğümüz ilk gece bu doğru mu ?

İkincisi ise öldük ve ruhumuz bedenimizden ayrıldı mezara girene kadar ruhumuz nerede oluyor??
ve mezara girip toprağın altında mı kalıyor ruh tekrar dirilene dek ?

sorular çok saçma ve çocukça gelebilir sizlere ama gerçekten çok merak ediyorum gülücük
Ruhumuz Yeter...
RE: Ölümle ilgili...
ilk soruyu bilmiyorum. 2. gelince ruh dolasiyo insan oldugunu anlamiyomus cenazeye bile katiliyomus en son mezara giriptr herkes gelince kafasini carpiomus tahtalara o zaman anliomus kendi cenazesi olduginu
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
allah o gun yardimcimiz olsun ins
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
amin..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.