You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ölüm Döşeğinde…

Ölüm Döşeğinde…

Profesör
Ölüm Döşeğinde…
[Resim: images?q=tbn:ANd9GcTFchjx1QhwGhyPazEkGMC...zDddjXTlsg]

“İnsan kendini Kelime-i Tevhid söylemeye,

‘La ilahe İllallah’ demeye alıştırmazsa,

Ölüm döşeğinde iken onu hatırlaması ve söylemesi güç olur.”
.

Abdülkâdir Geylânî Hazretleri
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: Ölüm Döşeğinde…
Allah'ım ölüm döşeğinde kelime-i tevhidi söyleyenlerden etsin..
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
amin..ne güzel söylemiş gavs gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Ölüm Döşeğinde Olan Son Saatlerini Yaşayan Birçok İnsana Tanık Oldum..Kimileri Garip Hareketlerle Sağa Sola Tutunmaya Çalışıyor..Kimileri Kendi Kendine Birileriyle Konuşuyor..Kimilerine Sürekli Su Veriliyor..Kimileri Ağzından Salyalar Akıtırak Öylece Bakıyor..Kimileride Sadece İnliyor..Tanık Olduğum Bazı Cesetler Gerçekten Ürkütücüydü Ceset Yani Tam Manasıyla..Birde Şehit Cenazesi Gördüm..Cansız Bedeni Sanki HİÇ Ruhuna Veda Etmemişcesine Gülümseyerek Baktığını Gördüm..Ne Bir Teninde Sararma Nede Mor Bir Soğukluk Vardı..

Allah Cümlemize Ölümün Hayırlısını Son Nefesimizde Kelime-i Tevhidi Söyleyebilme İmanı Versin..

Tşkler..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Rabbim son nefeste iman nasip etsin. Amin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Meslek İcabı Değil..Tesadüfde Diyebilirim Yakınlarımdan Gördüm..Şehit Olan Dayımdı Mesela...Akraba Ve Yakınlarımı Saymayım Şimdi..: ) Mesela Daha Geçen Hafta Sokaktan Bi Abi İntihar Etti..Ama İntiharından Çok Çocuklarının Feryadı Etkiledi Beni..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Allah müslümanca yaşamayı ve o şekilde can vermeyi nasib etsin hepimize.
çünkü Resulullah (Sav)diyorki: ''nasıl yaşarsanız öyle ölürsünüz ve nasıl ölürseniz öyle dirilirsiniz.
ve nisa suresi 18. ayet: Kotulukleri isleyip dururken, olum kendisine geldigi zaman; «simdi tevbe ettim» diyenler ile kafir olarak olenlerin tevbesi makbul degildir. Iste onlara elem verici azab hazirlamisizdir.
ölüm döşeğinde kelimei tevhidi söyleyebilmemiz için öleceğimizi bilmeden öncede söylüyor olmamız yada buna karar vermiş olmamız lazım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
amin kardeşim...son nefesimize kadar tehlike altındayız...Rabbim imanlı ölmeyi nasip etsin
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.