Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Ölüm başucumda
Ölüm başucumda
Abi sen kendini oyle goruyosun bence.
Sen katiplik gorevi yapiyorsun.
Bazi kesime gore aa bende oyle dusunuyorum dedirttebilirsin.
Kaldi ki cogu insan boyle.
Asil şunu yapman lazim vay canina hic boyle dusunmemistim dedirttigin zaman renk değişir
Ne kadar da marjinal bir adam deriz derim yani ben.
Diyemiyorum anliyor musun diyemiyorum perihaaan:/
Yani bir anlamda bu kötü örnekle dünyaya islam devleti fikri karalanıyor, bir nevi dünyaya islam devleti aşısı vuruluyor.
Örnek vermek gerekirse herkes el kaide, nusra ve daiş zulmünü konuşurken, fatura konuyla uzaktan yakından alakası olmayan Taliban'a kesiliyor. Çünkü o da islam devleti. El kaide bitti, Taliban bombalaması bitmedi.
Birisi de sormuyor arkadaş bu Taliban size ne etti? Hani medya bunları niye yazmıyor?
Siz madem müslümanların ezilmesine hassassınız, her gün yüzlerce Afgan sivil katlediliyor NATO tarafından. Bunu NATO'da görev yapan havacı subay arkadaşlar söylüyor. Her gün yüzlerce müslüman katlediliyor. Hani neredesiniz siz? Ben neredeyim? Yok ki hani açıyorum tek bir sitede bile haberi yok!
Nereden biliyorum, kurcalama işte, haber kaynaklarından alıyoruz. Ama haber sitelerinde geçmediği için bilgi benim açımdan resmiyet kazanamıyor ve konusunu açamıyorum bile. Bak, bilmek yetmiyor. Başka bir şeyi anlatmak da istedim ama neyse. Bilsek de fayda etmiyor, sizin bilip görmeniz lazım, ben zaten bilirim; ama bilmem. Neyse işte, anlayan anladı, anlamayan sayıkladı.

İslam için, cihad ediyorum denilerek savaşılacaksa, Afganistan'da, hiç bir suçları yokken iftira atılarak yıkılmaya uğraşılan islam devleti Taliban yanında NATO kafirlerine karşı savaşmak gerekir. Bunun meşruiyet sorunu da yoktur. Meşru bir devletin yanında dış güçler olan kafirlere karşı savaş her türlü cihada girer. Ama bunlar ne yapıyor? Elin Irağında Suriyesinde müslüman avlıyor, geberesiceler!
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi