You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ölülere Yâ-Sîn Sûresini Okumak

Ölülere Yâ-Sîn Sûresini Okumak

General
RE: Ölülere Yâ-Sîn Sûresini Okumak
peki ölülelerimizi unutup hadi nasıl olsa siz öldünüz gittinizmi diyeceğiz ? sevdiklerimizi unutacakmıyız..onları sadece dünyavi duygularlamı anacağız..

benim kafama takılan ALLAH ın kelamı olan ayetleri okumakta neden bu kadar sakınca var...cahilliğime verin...ölü veyahut diri birinin hayrını isterken ALLAH ın ismi geçen kelimeler neden dökülmesin dilimizden...

en hayırlısını bilen ALLAH ıma hamd olsun ...
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Peygamber (s.a.v) Cuma günü şöyle hitap ediyordu: 'Sözün en hayırlısı Allah'ın Kitâbı'dır. Rehberliğin en hayırlısı Muhammed (s.a.v.)'in rehberliğidir. (Dînî) işlerin en kötüsü sonradan icat edilenlerdir. Sonradan icat edilen her şey bid'attir, her bid'at bir sapıklıktır. Her sapıklık da ateştedir.' (Müslim)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
en baştan beri dilimiz ucunca söylemeyeyim dedim lakin verdiğin videoda vahhabilik anlayışı kokuyor...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Mezar kelimesini ne zaman görsem,okusam motorsiklet kazasında ölen bir dostum gelir aklıma.
İstanbul cevizlibağ da kaza sonucu kaybetmiştik.
En uzun süren ağlamam o günün akşamı olmuştu.
O akşam yanımdaki arkadaşım:" İşini gücünü bırakır gördüğü her cenaze namazına giderdi,şimdi onun cenazesine biz gidiyoruz." demişti.
Mezarının başına gitmek nasip olmadı daha.Aslında utandığımdan gidemedim.Neden utandığımı da bilmiyorum ama hissettiğim duygu tam olarak bu.
Belki de ben hala yaşıyor olduğum içindir...
Dört yıl olacak,gördüklerinde oğullarını hatırlatırım diye anne babasını ziyarete gidemedim...
Ve her ne hikmetse o gün bugündür,aklıma gelmediği bir gün bile olmadı daha.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ALLAH rahmet etsin

en acı gerçek ölüm ..kaçınılmaz son. Rabbim mekanlarını cennet etsin...dualarımıza mahzar olsunlar inşALLAH
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Peygamber (s.a.v) Cuma günü şöyle hitap ediyordu: 'Sözün en hayırlısı Allah'ın Kitâbı'dır. Rehberliğin en hayırlısı Muhammed (s.a.v.)'in rehberliğidir. (Dînî) işlerin en kötüsü sonradan icat edilenlerdir. Sonradan icat edilen her şey bid'attir, her bid'at bir sapıklıktır. Her sapıklık da ateştedir.' (Müslim)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
neyse ya vazgeçtim yazmayacağım..bu konuya dahil olmayacağım...

ALLAH ım en doğrusunu nasip etsin ...

son olarak yasin okumaktan mezarlıktan medet ummaya geçtin...mezarlıktan medet ummak içinmi yasin okuyoruz ... türbe vs deme bunu biliyoruz...ölüye yasin okumakla mezarlıktan medet istemek ne ki anlayamıyorum ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-04-2016, Saat:09:39 AM, Düzenleyen: Noyan.
Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.