Bunu birileri ile paylaşman gerekiyor çünkü her derdini içine atan biriyim ,
34 yaşındayım hiç bir şeyim yok ne ev araba , evliyim boşanıcaz çocuğum var , bu yaşıma kadar elimden geldiğince herkese iyilik yaptım , her gece her ezan okundunda dua ettim ama kendim için bir kez bile dua etmedim ailem için hep dua ettim tanıdıklarıma tanımadıklarıma hep dua ettim...
Elimden geldiğince dua et , elinden geldiğince yardım et ama hep hüsran yaşadım borçlar ailevi sebebler , ve hiç ne eşime nede anne babama kötülük de yapmadım , ama bu boşanma olayı ve borçlar beni çok sıktı artık yaşamak istemiyorum, ölünce huzurlu olacakmışım diye hissediyorum ,
İntihar a cesaretim yok nedeni büyük günah diye,
Bu arada artık iyi biri olmak istemiyorum ve dua falan da etmek istemiyorum bu zaman kadar böleydim de ne oldu...
Yarın bayram ben sadece çocukken bayramlarda mutlu oldum , evlendiğimden beri hiç bir bayram hiç bir doğum gunumde mutlu olmadım.... ben bunları hak edecek ne yaptım Allah ıma ?
Yazı uzun diye okumazsınınz çoğunuz ama ben sadece içimdekileri dökmek istedim...
Allah ım bunca zaman hep sana dua ettim , elimden geldiğince iyilik yaptım , elbette günahlarım vardır ama benim kaldıramayacağım dert verdin bana ben senden para kız karı zengin olmak istemedim.
Sadece güzel bi ailem olsun huzurlu mutlu olayaım istedim...
Artık sana dua etmicem , artık kimseye iyilik yapmıcam ,
Beni birazcık seviyorsan
Canımı Al...!