You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

öleceğiniz zamanı bilmek

öleceğiniz zamanı bilmek

Cvp: RE: öleceğiniz zamanı bilmek
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmezlikten gelirdim..allahı mı kandırcam..
kahkahakahkahakahkahakahkaha

katılmıyorum ama güzeldi tabi ki fikrine saygılıyım
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: öleceğiniz zamanı bilmek
ben öleceğimi bilsem RABBİME SONSUZ HÜSN Ü ZAN DA BULUNUYORUM İNŞALLAH günahlarımız bir şekilde affolur ama açıkçası oraya kul hakkıyla gidip peygaberimizi ümmeti olarak kendimden utandırmak istemezdim ilk yapacağım kul haklarını temizlemek olurdu...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ölçeğim namaz kılarım hiç kılmatığım kadar namaz kılarım !

not: hemen hemen tüm vakit namazlarımı kılarım !
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
eğer 1 dk içinde öleceğimi bilsem abdest alır secde ye dururum...1 saat içinde olsaydı kuran okur zikir yapıp tevbe ederim...1 gün içinde ollsaydı herkesten helallik ister paramın hepsini fakirlere dağıtır üstümdekilerle kimsenin görmeyeceği bi yere gider orda ölmeyi tercih ederdim....ALLAH abdest ala ala namaz kıla kıla kabrin başına imanlı gelip kabrin cenney bahçesinden bir bahçe olan bahtiyarların zümresinden ilhak eylesin.....(AMİNNNNNNNN))))))
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
ölüm saatimi bilmediğimm için çok şükrediorumm..
evt belki ölüm güzel bişi fakat bi o kadar da tedirgin edici...
belki de nasıl hesap vereceğimi düşündüğüm içindir..Sad
ama eğer bilmiş olsaydımm hayatımmınn son anına kadar rabbimden af dilerdimm ve hayatımda zaten ölüm saatimi bildiğim için çokta hata yapmassdımm..
ölüm saatini bilmediğimiz için sanki ölmek bize hayal geldiği için daha çok insan belkide hataya meyledio kendini dünyaya kaptırıo..
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: öleceğiniz zamanı bilmek
UykuCu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tövbe eder;allahtan af dilerdim .helallik isterdim.bana öteki tarafta ne lazımsa onları yapmaya calısırdım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
İnsan ne diyecegini bile bilemiyor ki Sad

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.