You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

olay:yöneticiler bir haftadır uyuyor mu?

Forumcu
site neredeyse bir haftadır allak bullak olmuştur....bazı üyeler her ne kadar yanlış anlasalarda gerçek ortaya çıkmış ve teknik bir sorun olduğu gözler önüne serilmiş değerli üyeler rahatlatılmıştır....
ancak bir hafta geçmesine rağmen yönetim hala uyumakta teknik arzayı gidermemekte direnmektedir....
yönetimin açıklamaları ise oldukça ilginç ve hayal kırıklığı doğuracak niteliktedir...
"arkadaş gelmedi ""arkadaşı bekliyoruz"

bu site şüphesizki büyük bir sitedir... onun içindirki sıfır hata yapılması gerekir...resmen yüce insanımız silinen değerli ve faydalı bilgilerden mahrum bırakılmıştır...

sitede ayrılık çanları çalmakta ve hergeçen gün sebepsiz ayrılıklar baş göstermektedir...
ayrılıkların tek sebebi işte budur...

her nekadar sorun giderilmiş gibi görünsede aslen giderilmemiş geçmiş mesajlar tarihin tozlu sayfalarına gömülmüştür...
soru!
bu mesajları tekrar nasıl sitede aynı yere koyacaksınız?

en kısa zamanda bu arıza telafi edilmediği taktirde "yiğit"adlı üyede siteden ayrılacak ve paylaşımları tamamen son bulacaktır

saygılarımla....
19.08.2008
"Rahman'ın has kulları onlardır ki, yeryüzünde tevazu ile yürürler ve kendini bilmez kimseler onlara laf attığında (incitmeksizin) "Selam!" derler geçerler..."
furkan 63
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 19-08-2008, Saat:02:45 PM, Düzenleyen: yiğit.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: olay:yöneticiler bir haftadır uyuyor mu?
SİTEMİZİN TEKNİK SORUMLUSU OLAN ADMİNMİZ GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPTI YİĞİT KARDEŞİM

BU KADAR CELLALENMEYİN LÜTFEN SONUÇTA TEKNOLOJİK Bİ ALET

İNSAN YAPISI ARIZALAR OLABİLİYOR

VE SORUN HALLEDİLDİ BİR KERE OLDU BU HATA ARTIK SİLİNMİYORKİ
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
28.07.2008 tarihinden itibaren paylaşımlar yapılan yorumlar mesajlar ve karma puanlar ayrıca üyelikler teknik bi sorundan dolayı silindi ve gereken açıklama yönetim tarafından yapıldı ve mesajların geri gelmesi namümkün gayri ihtiyari bi durum olumsuz etkilesede üyelerimizi sorun giderilmiştir biz aynı hızla ve azimle paylaşımlarımıza devam edeceğiz internet dünyası relax olmak lazım meşakkatli yol bu yol aksaklıklar olacaktır anlayış bekliyoruz değerli üyelerimizden selametle...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bnsiz eğlenip yorumlar yaparsanız Allah böyle kusağınızda bırakırTongue
Oh size cnm deysingülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hıms...
Kimseyi kandırmak , yada emeklerini inkar etmek yada yaptıklarını bilerek veya isterek silmek gibi bir art niyeti olamaz...Bunun olmasını kimse istemezdi...Hiç bir insan (sadece insan olan) din kardesinin yada arkadasım dedigi birinin emeklerine hıyanet etmez bilerek veya kasıtlı olarak..Zaten bunu burda yapabilicek yetkiye sahip cok az insan var...

Eger birileri bunun kasıtlı yapıldıgını dusunuyorsa birilerine iftira ediyor demektir...Eger boyle dusunen biri varsa kimin neden ve niçin yaptıgını bizede soylesin bizde bilelim...

Teknik bir hatadan dolayı olsun yada bir insanın hatası yuzunden olsun olan olmustur...Bu hatanın telafisi yoktur !!!...Olayın nedenini kısaca acıklamak gerekirse (bilmeyenler için);

" Sitemizin database (nick - konu - Karma vs vs ) dedigimiz bilgilerin saklandıgı bolumu bilmedigimiz bir nedenle ! Gecmiş bir tarihli database e geri donmustur..Bunun sonucu olarak 2 haftalık bir konu + uye + cvp vs vs kaybımız olmustur...Üzücü bir durumdur...Özellikle cok emek veren arkadaslarımız bu durum karsısında haklı olarak tepki vermektedir...Ama sorumlusu olmayan bir konuda birilerini suclamakta ne kadar dogrudur !.

Ewet burda en buyuk hata yoneticilerin !..Bunu kabul etmemek yanlış olur ! Ama islam dini hoşgörü ve anlayış dinidir...Kaybedilen konuların yerine daha iyilerinin acılacagından , sizin actıgınız fakat silinen bir konuyu baska bir din kardesimizin yerine koyacagından hiç suphem yoktur...

Siteden giderim , yada bir an once duzeltilmezse kuserim gibi davranıslar bizlere yakısmayan , düşünülmeden soylenmiş bir anlık bir sinirin sonucu olmasını umuyorum...Cunku paylasımı olsun veya olmasın buraya gelen bizlerle bu havayı 1 dk dahi olsa tenefus eden her insanı dostumuz kardesimiz biliyoruz...

Saygılar.
|ı|ı|-D-|ı|ı|-E-|ı|ı|-A-|ı|ı|-D-|ı|ı|
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yigit kardeş bu kadar fevri olmamak gerek bence sonuçta bu sitenin yoneticileride bir insan degilmi .her insan hata yapabilir olur bazen boyle şeyler inş... bundan sonra yaşanmaz. güzel paylaşımlarınınzn devamını dilerim kardeş yapmayalım lutfen boyle
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
sorun yok bence bizde yeniden konu açarız
değilmi canlar
yiğit kardeşim sen nezaketende olsa sana özel mesaj attım ona bile cevap vermedin şimdi hesap soruyorsun
sana kaç defa belirli sayıda konu aç dendi malasef umrunda bile olmadı
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu değilmi can....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ohhh bensızz okadar yorum ve msj yazarsanız ole olur ıstekk cokkkk sevındımm hee sımdı ben geldımm bısey olmazzkahkaha

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: olay:yöneticiler bir haftadır uyuyor mu?
BiNNuR Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeş gitmek için saçma bir sebep bence tabii sen daha iyibilirisn...

bencede saçmalık gitmek istiyorsanız tutmayalım sizi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-08-2008, Saat:01:55 PM, Düzenleyen: ce'e.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.