You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

-Okumakta olduğunuz kitaplardan kesitler-

-Okumakta olduğunuz kitaplardan kesitler-

Acemi Üye
RE: -Okumakta olduğunuz kitaplardan kesitler-
Bu Kur’an;
kendisiyle uyarılsınlar,
Allah’ın ancak tek ilâh olduğunu bilsinler
ve akıl sahipleri düşünüp öğüt alsınlar diye
insanlara bir bildiridir.
İbrahim 14/52.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Güncelin sığ sularında mı boğulayım? Bugün var, yarın yoklarla mı oyalanayım? Dalga uğruna denizden mi vazgeçeyim? Elması bırakayım da cam için can mı vereyim?
Benden, yere mıhlanmamı istiyorsunuz, farkında mısınız, siz bende ‘beni’ istiyorsunuz. Elimde değil olamayanı nasıl veririm? Ben, kendimin değilim, Onunum.
Onsuz hayat, yaşanmamıştır. Gafletle gecen zaman ömür değildir. Anlayın artık, sizinle olamam. Bedenimi verdim, ruhumu da veremem.
Hayır! Ben, ebediyet yolcusuyum. Yolcu, yoluna gitmeli!
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Tasavvuf ruh ve hâl dilidir ama şeytanın yazdığı kişisel gelişim kitapları ile anlatılan şeytanın tasavvufu ise beden ve dile yönelik çalışmalar yapıyor..kovulmuş şeytan hayata buradan sızıyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Çağdaş, sinerjik cemaatler; etkin duruma gelmenin büyüsüyle akıl ve birikimlerini ortaklaşa kullanarak diğerlerini yenmenin peşinde paralel dinler kuruyorlar..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-05-2014, Saat:10:56 PM, Düzenleyen: Mihman.
.
Zaaflarımız, ruhumuzun boşluklarıdır. O boşlukları ya iman mücadelesiyle doldururuz ya da şeytanın atlarını koşturacağı büyük bir hipodroma çeviririz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.

Korkarım ki şeytan haklı çıkacak! O, bizim Kahrolmamızı istemiş, Allah da onu bizim yüzümüzden kovmuştu.Bizler ise şeytanla barışığız ama Allah ile cenk ediyoruz! Bu utançtan nasıl kurtulacağız?

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Evliyalığın en büyük sırrı, kendi makamlarını gizleyebilmesidir, Çünkü verilen şey yetenek değil , Allah'ın emaneti olan bir makamdır, Kimin malıyla kime hava atıp toplumda saygın konuma geleceksin ki?
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.