hahahahahahaa
hahahahahahaa
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

hahahahahahaa
hahahahahahaa
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vakit okumam ama iidir heralde ben karısık okurumm cumhuriyetten....zamana kadar...ne rast gelirse ii... vakitler
Belli belli kihkihkih
Ya ne yaparsın ya biz işte, cahil takımı anlamaz, "Vakit" okur oturur yerine...kihkihkih
yok estagfırullah...........aman dur ben cahil gibi bişe dedmedim....cahillik kişilere has vakit okuyana okumayana degil......sen de cahilsen artık ben zır cahil

seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vakit okumam ama iidir heralde ben karısık okurumm cumhuriyetten....zamana kadar...ne rast gelirse ii... vakitler
Belli belli kihkihkih
Ya ne yaparsın ya biz işte, cahil takımı anlamaz, "Vakit" okur oturur yerine...kihkihkih
yok estagfırullah...........aman dur ben cahil gibi bişe dedmedim....cahillik kişilere has vakit okuyana okumayana degil......sen de cahilsen artık ben zır cahil
ama ben buna hakikaten takıldım aşmalıyım kendimi...
kihkihkih
en iyisi Genel Yayın politikasını zarar ettiği için değiştirip dış politikayı bırakıpta iç politika; Amerikanın iç gündemiyle alakalı haber yaptığı için bıraktığım: New York Times okumaya tekrar başlamalıyım...
iyi olur herhal...
yok sen vakit oku.....yeter....onda herşey vardır....sibiryada bile bahseder...
seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adana'da merkez Seyhan ilçesinde bir süre önce eğitime başlayan Fatih Terim Lisesi'nde öğrenciler, öğle saatlerinde teneffüs zili çaldıktan sonra, okulun terasına çıkarak toplu halde namaz kılıyor. Abdest aldıktan sonra terasa açılan kapıdan çıkan ve seccadeleri yere seren 10 kişilik bir öğrenci grubu, çevredeki apartmanlarda yaşayan vatandaşların şaşkın bakışları arasında namaz kılıyor. Vatandaşlar, öğrencilerin yaklaşık iki aydır her öğle arasında terasa çıkıp namaz kıldığını söylüyor. Fatih Terim Lisesi Müdürü Ahmet Nacar ise iddiaları reddederek "Terasın kapısı kapalı. Anahtarı da müdür muavinimizde. Kimse alamaz. Namaz kılındığını sanmıyorum" dedi.
Walla açıkcası şaşırdım reyyan genelde bu tür haberleri Dreamtürk arkadaştan alırdık![]()
Dreamtürk arkadaş doğan yayın grubunun İHL forumdaki şubesi, temsilciliği gibi çalışıyor. hahahahahahaahahahahahahaa
kihkihkih
kihkihkih
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Adana'da merkez Seyhan ilçesinde bir süre önce eğitime başlayan Fatih Terim Lisesi'nde öğrenciler, öğle saatlerinde teneffüs zili çaldıktan sonra, okulun terasına çıkarak toplu halde namaz kılıyor. Abdest aldıktan sonra terasa açılan kapıdan çıkan ve seccadeleri yere seren 10 kişilik bir öğrenci grubu, çevredeki apartmanlarda yaşayan vatandaşların şaşkın bakışları arasında namaz kılıyor. Vatandaşlar, öğrencilerin yaklaşık iki aydır her öğle arasında terasa çıkıp namaz kıldığını söylüyor. Fatih Terim Lisesi Müdürü Ahmet Nacar ise iddiaları reddederek "Terasın kapısı kapalı. Anahtarı da müdür muavinimizde. Kimse alamaz. Namaz kılındığını sanmıyorum" dedi.
Walla açıkcası şaşırdım reyyan genelde bu tür haberleri Dreamtürk arkadaştan alırdık![]()
Dreamtürk arkadaş doğan yayın grubunun İHL forumdaki şubesi, temsilciliği gibi çalışıyor. hahahahahahaahahahahahahaa
ya aslında ben bunu komik bölüme yazcaktım ama
neyse anladın sen onu inş. kihkihkihkihkihkih
kihkihkih
sinirden gülüyorum valla hırrrrrrrr
seminal Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hahahaçağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vakit okumam ama iidir heralde ben karısık okurumm cumhuriyetten....zamana kadar...ne rast gelirse ii... vakitler
Belli belli kihkihkih
Ya ne yaparsın ya biz işte, cahil takımı anlamaz, "Vakit" okur oturur yerine...
kapattık kendimizi, nerde aşacağız öyle kendimizi entellektüellik falan biz kim...
hahahahahahaahahahahahahaa
)
giderayak işlerim var bitirilecek, 
giderayak işlerim var bitirilecek, 
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.