You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

OKUL SERVİSLERİ İÇİN ÖNERİLER

Üye

Okul servisini kullanırken nelere dikkat etmeliyiz.

Okul servisini kullanırken nelere dikkat etmeliyiz. Gazetelerde ve televizyonda yaşıtlarınızla ilgili üzücü haberlerle karşılaşıyorsunuz. Hatta servisinizde sorumsuzca davranan arkadaşlarınız olabilir. Ya da servisi yeni kullanmaya başlayanlar tehlikelerden habersiz olabilirler.

Okula giderken kullandığımız serviste uymamız gereken kurallar olduğunu biliyor muydunuz?

Zamanında durakta ol - çok erken ulaşmaktan kaçın.
Servisten 5 dakika önce durakta olmak, hem arkadaşlarınla konuşmanız hem de servise vaktinde yetişmeniz için yeterlidir. Eğer geç kalırsan koşmak zorunda kalırsın. Koşarken kayarak düşebilirsin de.
Servisi kaldırımda ya da trafikten uzak güvenli bir yerde bekle.
Binmek için servisin durmasını bekle.
Tek sıra halinde ve arkadaşlarını itmeden servise bin.
Servise bindiğinde mümkün olan en kısa zamanda yerine otur.
Çünkü servise binmek için bekleyenler olabilir. Bu onlarında servise en kısa zamanda binmesini sağlayacaktır.
Çantanı sırtından çıkartıp yere koy.
Arkadaşınla konuşurken sesini yükseltmemeye dikkat et. Bu servis şoförünün dikkatini dağıtabilir.
Okula gidinceye kadar ya da kalkman gereken yere gelinceye kadar yerinde kal.
Sahip olduğun her şeyi servisin içinde tut. Kitapların, çantan, ellerin, kolların ve vücudun.
Camı açmak istediğinde servis şoföründen izin almalısın. Kollarını, elini ve vücudu hiçbir zaman camdan dışarıya çıkarmamalısın. Ve ne olursa olsun camdan dışarıya bir şey atmamalısın.
Serviste bir şey yiyip içmemelisin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: OKUL SERVİSLERİ İÇİN ÖNERİLER
herşeyin bir nizamı var uymak lazım...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: OKUL SERVİSLERİ İÇİN ÖNERİLER
hmmmm ben bunu serwisci amcamıs nihat amcama söliimmSmile

Serviste bir şey yiyip içmemelisin'''dio ama bis serwiste piknik yapıos beagülücük

saolasın kardeşimWinkWink
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.