You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ÖğretmenLer Gününüz kutlu oLsun

ÖğretmenLer Gününüz kutlu oLsun

Profesör
RE: ÖğretmenLer Gününüz kutlu oLsun
tşkler erva bunlar zor zor kutladır sen ne güzel kutlamışsın bak))

yusuf bilena seni döver ona göre ))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
♥ Sagop´AşK`oLera ♥
kutlamakla birsey eksilmicek
biz eger okuyup yazabiliyorsak onlara borcluyuz
senede bir bu kutlamayi cok görmemek gerek
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bilena hocamız ayrı ona laf yokBig GrinBenim yazdıklarımı okuma sakın Bilena HocamBig Grin
Bu ülkenin hiç özel günleri bitmez mi yok anneler günü yok babalar günü yok kabotaj bayramı Big Grin emparyalist güçlerin bize sunduğu bu günler en çok para harcanan günler hediye almak için varını yoğunu harcayan sırf eziklik hissetmemek için çırpınan öğrencileri düşündükçe kutlayasım gelmiyor..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
♥ Sagop´AşK`oLera ♥
kutlamak icin illa hediye almak gerekmez ki bizim insanimiz birazcik cok abartti bu konularda her bir kutlamada hediye aliyorlar
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
gülücük bende bazı günleri sevmem ama öğretmenler günü başka kim çıkarmış nerden nasıl çıkarmış pek muhim değil böyle bir gün kutlanıyorsa biz vefalı ögretmenlerin günlerini kutlayalım vefa borcumuzu yerine getirelim zaten meslegini hakkıyLa yapmayanların kendilerine verecek hesapLarı var...onlar kendinleri düşünsün...öğrencilere gelince birbirleriyle hediye konusunda yarışa girmeleri zaten yanlış ama kendini bilen ögrenci öğretmenine verecegi en güzel hediyenin aslında bi öpücük oldugunu bilir yada ögrenir...öğretmenlik başka yaw)) hiçbişey düşünmeden kutlamak gerek gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
bütün öğretmenlerimize allah kolaylıklar versin inşallah ve bu özel günleri kutlu olsun
"sen ne zaman gelsen bu şehirde yağmur yağar"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bende kutlamıyorum.24 kasım harf inkilabının yapıldığı gündür, atatürk'te bu günü öğretmenelere hediye etmiştir, harf inkilabının milletimize getirilerini(!) biliyoruz herhalde.böyle bir günü zorunlu olmadıkça kutlamak bizim gibi insanlar için biraz abes kaçıyor sanki ?
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Rica ederim ne demek gülücük ben tşk ederim güzel sözlerin için bilena utanmak

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.