You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

oğlum için dualara ihtiyacım var

oğlum için dualara ihtiyacım var

General
RE: oğlum için dualara ihtiyacım var
Rabbim adının güzelliği hürmetine inşALLAH şifa verir sağlığına kavuşur amin ...Ama unutmayın ki Rabbimin her sınavında bir hikmet vardır.. bol bol ALLAH a sığının biiznillah
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Allah sizler için neyi planlamışsa, neyi ne zaman nasıl olacağını yazan Allah'ım sizlere hayırlısını versin. Dilerim yüzünü her daim güler.
ALLAH’ım
Bırakma bizi..
Tut elimizi!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Son haberler nedir acaba ? Değerleri düzeldi mi ? Ameliyat oldu mu ?
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İnşaAllah ameliyat başarılı geçer.Size ne kadar rahat olun,bir şey olmaz denilse de bu dışarıdan bakıldığı zaman denilmesi kolay olan kelimelerdir.Ama işin içinde olmak bambaşka olsa gerek.

Allah'ın kaderidir ölüm anımız,yaşımız.Bunu Allah'a isyan olarak söylemiyorum.Ama ufak çocuklar öldüğünde bunu kabullenemiyoruz.70-80 yaşındaki bir yakınımızın ölmesi ile bir 2 aylık bebeğin ölmesi insanda aynı etkiyi yaratmıyor.Ölüm,yaşlılara daha çok yakışıyor algısı var bizde.Ne kadar doğru tartışılır.

Herkes hata yapabilir.Ama özellikle doktorlardan rica ediyorum.Sizlere canlarımızı emanet ediyoruz.Doktorlar,hata yapmak hakkı en az olan kişilerdir.Doktorlara;biraz daha önem,biraz daha ciddiyet,biraz daha tedbir diyorum.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bugün Eğitim Araştırma hastanesi yatirdik degerleri düzeliyormuş ama ameliyat garanti gibi sanirim dr.nin dedigine gore bu degerler duzelmez ise narkozdan uyanamaya bilir dediler o yuzden persembe veya cuma gunune kadar bekleyecegiz isallah duzelir.İbni-mesud abim takdir Allahındır.Sana doktorlar konusunda katiliyorum Allahim kendisinden korkan ve imanli doktorlara düşürmeye nasip etsin.Dualarinizi eksik etmeyin tüm ümmeti Muhammedden Allah razı olsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
İnşallah düzelir , dualarımız sizinle .. Hep aklımdasın .. Bende bi anneyim sonuçta .. Benimde 10 aylık bebeğim var .. İnşallah sizde bu günleri görürsünüz .. Hayırlı haberleri wermeyi unutmayın takipteyim ben..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Tahlil sonuçları iyiye gidiyormuş yarin bir sıkıntı olmaz ise tahliller iyi olur ise yarın muhtemelen ameliyat olacak Allahım işallah oğlumu bana bağışlar dualarımızı kabul eder işallah Rabbim tüm darda kalanlara yardımcı olur işallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Amin.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.