You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Öğle Namazına Nasıl Kalkılır?

General
[Resim: namazi_kapagi_lotus.jpg]

35 yaşına kadar ateist olarak yaşayan, beş yıl önce Kuran’ı Kerim’in etkisiyle hidayete erdiğini söyleyen Bülent Akyürek namaz konusunda çok konuşulacak bir kitaba imza attı; Öğlen namazına nasıl kalkılır?
Cemil Tokpınar’ın Sabah Namazına Nasıl kalkılır kitabından sonra ” Öğle Namazına Nasıl Kalkılır ” kitabıda çıktı.Yazarı Bülent Akyürek. 35 yaşına kadar ateist olarak yaşadı.Ahmet Hakan’ın O’nun için ”En Yiğit İslamcı” diyor.Bu kitap çok konuşulur bence..

Kitap’tab pasaj;

“Dünyaya Ahmedinecat’ın karısı olarak gelmek ve ona milyonlarca çocuk doğurmak isterdim!”
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Öğle Namazına Nasıl Kalkılır?
“Dünyaya Ahmedinecat’ın karısı olarak gelmek ve ona milyonlarca çocuk doğurmak isterdim!”

bu kitap okunur
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
35 yaşına kadar ateist olarak yaşamış ama gidip sorsan bizden çok şey biliyor ve bildikleri ile de hareket ediyordur eminim....
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aksini mi düşünüyordungülücük o da olabilir tabi
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet...de dilin argosunu kullanan bırı olarak tanıtıyor yorumlar....
nasıl bırı oldugunu Allah bılır...kıtabı okumak lazım
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.