You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

..O Ses Kayıtları Montaj Olamaz.. diyor Emre Uslu

..O Ses Kayıtları Montaj Olamaz.. diyor Emre Uslu

Profesör
RE: ..O Ses Kayıtları Montaj Olamaz.. diyor Emre Uslu
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bu cemaat te kullanılan iyi niyetli insanlar var elbette
Lakin ben yaşadığımı bilirim.
28subatta DSP yandaşı olan cemaatcileri ve dindar kesimin çektiklerini bilirim
Hikayeye ihtiyacım yok yaşadığımı bilirim
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
..bizde yaşadıklarımızı yazıyoruz elhmd..
..söylenmez ama... GEcelerle teheccude kalkıp.. dınımız ıcın.. milletimizi ıcın dualarımızı biliriz...
tabı sımdı onada el attılar.. miting meydanlarında söylenenler bunlar...
gecelerı zorla namaz kıldırıp beddua ettırdıgımız...
..Rabbıme havale edıyorum.. Ondan baska kımsemızde yok elhmd..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Nazenin sana birşey sorabilir miyim

Para yardımı yaptığımızda bizden iyisi olmayan cemaat para vermeyince neden bizden kötüsü yok yaptı bizi

Haa bir de şunu sorucam

28subat dönemindeki ablalariniz öğrencileri ikna için
Başınızı ortup cenneti alaya gideceginize başınızı açıp üniversite ye gidip ordaki insanlara dini anlatıp ikiniz beraber cennetin daha alt kısmına gidersinizi hangi dini kaideye göre söylediler.
Teeccude kalkiyorsunuz allah kabul etsin de
Sadece teeccudle bu iş bitmiyor
Soylediginle yaptığın bir olacak ki samimiyetine inanayim
Bu son söylediğim senin şahsına değil yanlış anlama
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
...burs yardımı için yazdıklarınız için bizim yanlıs temsılımızle alakalıdır... yanı cemaatın degıl.. şahsı olarak o arkadasın temsılıyle alakalıdır..
nasıl ki bizlerın yanlış temsili hak yolunda islam dınıni kötuleme hakkına sahıplık vermıorsa.. benım sahsı yanlıslarım... tabıkı de keske yapmasak temsıl ınsanı olsak.. bu davaya gonul vermıslerı toptan bır sekılde sorumlu tutamaz...

...ikinci yazdıgınızda ben boyle bır fetva veremem.. dıyebılecegım tek sey... hızmetın dısından bır suru ınsan su vakte kadar basını acıp unıversıtelere gıttı oyle degılmı... ben sadece boyle bır kardesıme drım ki. sen zatn boyle bır gunaha adım atmıssın.. vazgecmıyorsun.. en azından oldugun yerın hakkını verde .. kendınde şaşmak yerıne insanlara islamı anlat dıyebılırım...insanların ahıretı ıcın cabala dıyebılırım...

...Rabbım bılıyor ıbadetlerımızıde ızdırabımızıda...(kendımı tenzıh edıorum o kadar ızdırap dolu bır ınsan degılım keske olabılsem..Sad )

...ilk basta tesir edebilmesi için yaşamak şart... ama baktıgımızda su anda hızmetın ıcınde bıle yenı tanısmıs veyada ıslama yenı ısınmaya calısan bır suru ınsan var.. vee hızmet etmek ıstıorlar.. yanlısları olması kadar dogal bır durum yok... bu bır hızmete baglı olmayan ınsanlar ıcınde gecerli..
o zamna ben hıc bır cemıyete baglı olmayab kötu vasıflı bır ınsanı görunce bu cemıyetlere baglı olmayan ınsanalrda söyle söyle dıyemeyecegım gibi degılmı...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Nazenin, cemaat içindeki iyi niyetli insanlara hicbirsey dediğim yok. Ama geneli senin söylediğin gibi değil
Dedim ya yasanmisliklar var. Cekilenler var.
Cemaatte yapılan yanlışlıklara baş bir şey soylemiyorsa bu onunda onayladigini gösterir.

Keşke 28 Şubat dönemini birde yaşayanlardan dinlesen de ne demek istediğimi anlasan.

Sizin gibi gecesini gunduzune katıp dualar niyazlar yapan ablalar o dönemde de vardı elbet.
Ama başlar o dualara karşı çıkanları başımıza çıkardılar bunuda unutma. ...
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
...Nasıl kı hudeybıye anlasmasında muslumanlar ıcın yenılgı görunurken... butun hersey muslumanların aleyhıneyken.. Rabbım o anlasmayı oyle bır cevırıyorke.. mekke ıslamı kabul etmeyen ınsan kalmıyor..
ama o gun hz. ömer buna hayır ded,i.. hz ebubekır hayır dedi... ıslama yenılgı oluyor dedılr. Ama Efendımız cıbrılı emının getırdıgı haberlere gore bu anlasmayı yaptı..
gorunurde yenılgıydı.. ama sonucu ne guzeldı dgilmi..

biz Haşa peygamberımız ne ashabız.. soylemeye bıle gerek yokken yanlıs anlasılmaktan korktugum ıcın belırtıyorum..
belkı yasananlarda bızım gozumuzde kotuydu ama sonucu guzel olacak ıns.. o zaman gelın buna dua edelım... eger gecmıste yanlıslar yaptıksak ferdi veyada cemıyetı Rabbım affetsın bızı dıyelım... gelın bunun ıcın yalvaralım yanı...
Efendımız onu ıskenceler yapan.. hz .hamzayı olduren...
hz hamzanın etınden boynuna kolye yapıp dolanan hınd i bile affet ti ve dua etti.. ben bundan baska yol bundan baska davranıs.. ahlak bılmıyorum abla...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.