You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

O NE HOŞTUR, HAYIR YOLUNDA OLAN Kİ, O'NUN AZIĞI İYİLİKTENDİR

KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
O NE YÜCEDİR.
GÖNLÜNÜZÜN DİLİ YOKTUR AMA, GÖZÜNÜZÜN YAŞI VARDIR ŞÜPHESİZ.
O NE YÜCEDİR.
SİZ KENDİNİZİ DEĞİL, HASMINIZI ÖVÜNÜZ. O'NUN SEVGİSİNDEN VARETTİĞİ BİRİNİ HASIM DİYE BİLİYORSANIZ EĞER.
BURADA BİR BİLECEĞİNİZ, BİR BİLMEDİĞİNİZ GİZLİDİR. VE İNCEDİR ARADAKİ FARK. SİZ İNCEYİ GÖRMESİNİ BİLENLER, AYIRDEDİNİZ BUNU.
O NE YÜCEDİR.
ARANIZDA HAYRI BAŞKALARINA İSTEMEYEN, KENDİSİNE HAYIR BEKLEMESİN, ÇÜNKÜ O YALNIŞTA, ÇÜNKÜ O AYRILIKTA OLANDIR.
BİRBİRİNİZİN GÖZÜNE GÖNLÜNÜZLE BAKINIZ VE BİRBİRİNİZİN GÖNLÜNE GÖZÜNÜZLE, İŞTE O ZAMAN GÖZLERİNİZLE GÖNÜLLERİNİZ KONUŞACAK DA, DİLİNİZİN BİRBİRİNE SÖYLEMEDİĞİNİ ANLAYACAKSINIZ ÇOKTAN.
O NE YÜCEDİR.
SİZ KENDİNİZE İSTEMEDİĞİNİZ KÖTÜYÜ, KARDEŞLERİNİZ İÇİN İSTEMEYENSİNİZ YA
SİZ HERTÜRLÜ İYİYİ, KENDİNİZDEN ÖNCE, KARDEŞLERİNİZE DİLEYENSİNİZ YA
ÖYLEYSE, KORKUDA, ENDİŞEDE, ŞÜPHEDE OLMANIZ YERSİZDİR.
VARLIĞINA VE BİRLİĞİNE ANDOLSUN Kİ O'NUN YERİ GÖNÜLLERDEDİR. BİRBİRİNİZİ ÜZMEK O'NU ÜZMEKTİR.SİZ O'NA MALLARINIZLA VE KOPAMADIKLARINIZLA DEĞİL ANCAK ARINMIŞ GÖNÜLLERİNİZLE YAKIN OLURSUNUZ. GERÇEKTEN ARINMIŞ GÖNÜL AKLI İLE ONU YIKAMASINI BİLENDEDİR.
GERÇEK HERZAMAN GÖNLÜNÜZÜN DİLEDİĞİ DEĞİLDİR. ANCAK GÖNLÜNÜZ ARINDIKÇA ONU BULACAKTIR ŞÜPHESİZ.
O NE YÜCEDİR.
SEVGİ İLE BAKMASINI BİLEN GERÇEK İBADETİ BULANDIR. ÇÜNKÜ O HER BAKTIĞI YERDE YALNIZ O'NU GÖRÜR.
O NE YÜCEDİR.
BİR GÖNÜL YAPAN, BİR YÜZ GÜLDÜREN KİŞİ BİLMELİDİR Kİ O GÖNÜLLERDE SEVGİ ÇİÇEK AÇMAKTADIR. O ÇİÇEĞİN AÇTIĞI YÜZLERE GÜLÜMSEYEN DE O VE O'NUN HOŞNUTLUĞUDUR.
O NE YÜCEDİR.
O ESİRGEMEDEN VERİCİDİR YALNIZ.
O'NUN GERÇEKLİĞİNİ BİLİP, O'NA GERÇEKTEN İNANIP VE O'NDAN GERÇEKTEN İSTERSENİZ, VERMEYECEĞİ YOKYUR ŞÜPHESİZ.
İSTEMEK İÇİN GÖNLÜNÜZE ÖNCE O'NU KOYUNUZ. SONRA YÖNELİP DİLEYİNİZ.MUTLAK VERCEKTİR.
O NE YÜCEDİR
SEVİNİZ. SEVGİ NİMETTİR. MENZİLE GİDEN YOL SEVGİDEN GEÇER. BAŞKALARI TARAFINDAN SEVİLMEK İSTİYORSANIZ, BAŞKALARINI SEVİNİZ.YOKSULLUĞA DÜŞMEKTEN KORKMAYINIZ. SEVMEMEKTEN VE SEVİLMEMEKTEN KORKUNUZ.ÇÜNKÜ HUZUR SEVGİNİN KARDEŞİDİR.
DOĞRU OLAN HİÇBİRŞEYDEN KORKMAZ ÇÜNKÜ DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR.
BİLİNİZ Kİ VARACAKLAR OLANLAR O'NU ANMAYI UNUTMAYANLARDIR.
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: O NE HOŞTUR, HAYIR YOLUNDA OLAN Kİ, O'NUN AZIĞI İYİLİKTENDİR
eline sağlık kardeş
"Aç açabildiğin kadar sineni ummanlar gibi olsun...
İnançla geril ve saygı duy..
kalmasın el uzatmadığın ve alaka duymadığın
mahzun bir gönül... "
M.F.G

ÖFKELERİMDE BİLAL'İN SESİ YANKILANIR "EHAD ALLAH" DİYE...
BİR HİCRET YALNIZLIĞA BÜRÜNÜR...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: O NE HOŞTUR, HAYIR YOLUNDA OLAN Kİ, O'NUN AZIĞI İYİLİKTENDİR
DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR.

alkışSmile

eywallah ortim Allah razı olsun...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: RE: O NE HOŞTUR, HAYIR YOLUNDA OLAN Kİ, O'NUN AZIĞI İYİLİKTENDİR
Zat-i_Sahane Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eline sağlık kardeş

ifadeeyw.
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Nizam-ül Mülk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR.

alkışSmile

eywallah ortim Allah razı olsun...

Amin ortim senden de razı olsun Rabbimrosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: O NE HOŞTUR, HAYIR YOLUNDA OLAN Kİ, O'NUN AZIĞI İYİLİKTENDİR
sağol canım benim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Rabbim gönlümüzün diline yenik düşmeden,gözyaşımızı doğru yerde dökmek nasip etsin.
Allah razı olsun...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
sevinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Rabbim gönlümüzün diline yenik düşmeden,gözyaşımızı doğru yerde dökmek nasip etsin.
Allah razı olsun...

Amin komşu kızıııifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.