You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nureddin Hoca'dan Selamlar.

Kavgaci
...Bu konularda beni tenkit eden, hakkımda iftira eden hiç kimseye cevap vermedim. Hatta şu dünyada en son söylenebilecek söz olan ‘..Ebu Bekir’e (r.a) dil uzatma’ iddiasını dahi cevaplandırmadım. Cevabını bile abesle iştigal gördüm. ‘Öyle diyenin dili kurusun, iftira edenin de..’ bile demedim. Ne gerek var? Kaç günü kaldı şu dünyanın? Kimin ne dediğine bakılacak bir yere gitmiyor muyuz? Rabbim beni; tarikatları büyüdükçe, şirket ve televizyon kanalları oldukça İslam’ı büyümüş zanneden ve Mehdi geldi gelecek diye mutlu olanlarla aynı yerde görsün istemedim hiç. Ben, tek bir genç ağzında sigara ile dolaşırken dahi kendime uykuyu haram etmeye çalışan ve kapasitesi kadar iş peşinde olan bir kulum. Bu kadar becerebiliyorum. İddiam yok, inadım yok. Duaya muhtacım, mü’min kardeşlerimin desteğine muhtacım. Şu sitede şöyle denmiş olabilir. Rabbim de bir şey diyecek elbette. Dünya ebedi bir yer olsaydı endişem olurdu da, şu hâliyle masrafına değmez diyorum."

-Nureddin YILDIZ-
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Nureddin Hoca'dan Selamlar.
Nureddin Hoca'ya haksızlık etmek ilmine,edebine en büyük saygısızlıktır.

Tanıyanların dediğine göre sürekli okumak,vaaz etmek,soru cevaplamakla gününü geçiriyor.

Ayrıca sohbetlerde biraz sert gibi görünüyor;ama reelde öyle değilmiş,çok esprili bir hocaymış.Allah ilminden istifade edebilmeyi nasip eylesin.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
RE: Nureddin Hoca'dan Selamlar.
Nureddin hoca bizzat anlattığı şekilde yaşayan bir insan hem ilim insanı olarak hemde normal bir vatandaş olarak hep örnek birisi olmuştur.. Bizzat tanıyıp evine giden arkadaşlarımız var.. Ne söylüyorsa onları tatbik eden birisi...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.