You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

**NÜKETİM'İN DOĞUM GÜNÜ**

**NÜKETİM'İN DOĞUM GÜNÜ**

beYaz yoLcu
RE: **NÜKETİM'İN DOĞUM GÜNÜ**
Gül güzelimin doğum gününü kutlarımAskim rabbimden herşeyin en güzellini en hayırlısını vermesini diliyorum.
İnşaallah Allahın razı olacağı bir ömür yaşarsın!
Selam sevgi ve du'ayla..rosegul
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-06-2009, Saat:10:03 AM, Düzenleyen: free.
Profesör
karadenızın hırcın kızı dogum gunun kutlu ve mutlu olsun inşallah.
gelecek olan zaman, sana mutlugun huzurun ve nesenın en guzelını ve en hayırlısını verır inşallah.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
ALLAH im gecircegin sinirli yaştaki ömrün için öncelikle saglik,iman,huzurlu,güvenli ve sevgi dolu birömür gecirmeni nasip eylesin hayirlisi ile inşallah...dogunm günün gibi kutlu bir günde hayatinin sonuda kutlu olur ve kurtuluşa erenlerlerden olursun inşallah...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
ECRİNİM ÇOK TŞK.EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN...

HEPİNİZE ÇOK TKŞ EDERİM ZAR ZOR Bİ ŞEKİLDE GİRDİM ŞU AN NETE UZUN Bİ ZAMAN GELEMİCEM RAMZANA DOĞRU AÇICAM SEZONU İNŞ.

HEPİNİZİN DUALARINA AMİN DİYORUM VE AYNILARI SİZİN İÇİN YÜCE RABBİMDEN DİLİYORUM

HEPİNİZİ SE İYORUMMM KENDİNİZE ÇOKKK ÇOKKKKKKK İYİ BAKINNNNNNNNNNNNNNNNN
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.