Noyan35 kardeşim, sanırım bir kırgınlığın mevcut..Kime, ne için kırıldığını tam olarak kestiremedim, malum konuya fazla müdahil olmamaya çalıştım çünkü başından beri konunun gereksiz yere uzadığını/uzatıldığını düşünüyordum..Bu yüzden senin kırgınlığını tam olarak çözemedim..
Forumda bir durumdan memnuniyetsizliğini dile getiren bir kısım üyelerle sorunu çözme çabasına giriyor olma durumu tüm üyeler için geçerlidir, hiç bir üyenin ya da yönetimden bir arkadaşın diğer üyelerden bir ayrıcalığı ya da üstünlüğü yoktur..Hiçbir üyede kendisi ile alakalı bir hususta verdiğimiz çabanın kendisine has olduğu gafletine kapılmasın..Seni aramızda görmek istiyoruz..Başka bir üye ile aradaki sıkıntıyı giderme çabası senin içinde geçerlidir..Görüldüğü gibi nerden nerelere olay gelebiliyor, ben bu durumdan oldukça rahatsızım...Sen mevcut sorunu halletmeye çalıştığımız üye arkadaşlardan daha mı değersizsinki aynı çabayı senin için göstermeyelim ??Lütfen..Seni görmek istiyoruz tekrar inşallah..
Hatta öyleki senin forumda online olabileceğin saatlerde bu başlığı güncelleyeceğim
bak sitede online olduğun zaman dilimlerini bile takip ediyorum
lütfen..Diğer arkadaşlarında biraz samimi bir biçimde özeleştiri yapmalarını istiyorum..burda değil, kendi içlerinde..
.nefsimi kabartmayın ..