You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

.
Noyan35'e

Noyan35 kardeşim, sanırım bir kırgınlığın mevcut..Kime, ne için kırıldığını tam olarak kestiremedim, malum konuya fazla müdahil olmamaya çalıştım çünkü başından beri konunun gereksiz yere uzadığını/uzatıldığını düşünüyordum..Bu yüzden senin kırgınlığını tam olarak çözemedim..
Forumda bir durumdan memnuniyetsizliğini dile getiren bir kısım üyelerle sorunu çözme çabasına giriyor olma durumu tüm üyeler için geçerlidir, hiç bir üyenin ya da yönetimden bir arkadaşın diğer üyelerden bir ayrıcalığı ya da üstünlüğü yoktur..Hiçbir üyede kendisi ile alakalı bir hususta verdiğimiz çabanın kendisine has olduğu gafletine kapılmasın..Seni aramızda görmek istiyoruz..Başka bir üye ile aradaki sıkıntıyı giderme çabası senin içinde geçerlidir..Görüldüğü gibi nerden nerelere olay gelebiliyor, ben bu durumdan oldukça rahatsızım...Sen mevcut sorunu halletmeye çalıştığımız üye arkadaşlardan daha mı değersizsinki aynı çabayı senin için göstermeyelim ??Lütfen..Seni görmek istiyoruz tekrar inşallah..
Hatta öyleki senin forumda online olabileceğin saatlerde bu başlığı güncelleyeceğim gülücük bak sitede online olduğun zaman dilimlerini bile takip ediyorum gülücük lütfen..Diğer arkadaşlarında biraz samimi bir biçimde özeleştiri yapmalarını istiyorum..burda değil, kendi içlerinde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Noyan35'e
buyrun :D

ya evet aslında iki duruma bozuldum..

gitmek isteyen gider derken.anlatmak istediğim buydu işte..gitmekse amaç kimse ile tartışmadan kapıyı kapar çıkarsın.. malum konuda mevzu uzamıştı..istişareye veya bir konuya müdahil olmamız istenmiyorsa buraya konu açılmayacak değil mi ..gerçek hayatımızda yeterince çözülemeyen konular var..sanal alemde de sorunlarla uğraşmak yorucu .... neysee kafa bu kafa :D

hayat bu tür konuları uzatmak için çok kısa...ben burayı seviyorum..sürekli olmasamda sabahları 1 saat benim için burda olmak mutluluk veriyorken ...mutsuz olacağım bir ortam gelişince ...

itiraf edeyim zeynep kardeşimin davetine icabet ettim..yazmamaya kesin karar vermiştim...kimseyede küs değilim ..hakkınızı helal edin

konu kapandı
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-03-2015, Saat:10:00 AM, Düzenleyen: Noyan.
Profesör
gülücük esselamü aleyküm, bir şeyleri kaçırmışım anlaşılan ,Değerli Noyan kardeşimizin kırgınlığının ucu bize dokunmuyrodur inş gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
HOŞ GELDİN NOYAAANN gülücük gülücük

Şu anda okadar mutlu oldum ki, gittiğinden beri huzursuzdum.

Allah'a şükürler olsun geldin. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Zeynep, değerli arkadaşım ve yöneticim; hayra vesile oldun; Allah razı olsun. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
tamam hadi herkes dağılsın bugün cuma :D

cuma günü ...müslüman müslümandan nasıl ayrı kalsın değil migülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-03-2015, Saat:10:32 AM, Düzenleyen: Noyan.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.