You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
Noyan adlı üyeye
Noyan kendinle alakalı olmayan her yorumuma eksi rep vermişsin amaç dikkat çekmek mi yoksa çocukluk yapmak mı? Komiksin kardeş gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Noyan adlı üyeye
tamam da biz buraya şahsi duygularımız içinmi üyeyiz...yapılan yoruma katılmıyorsam bunu birşekilde ifade etme özgürlüğümün olduğunu düşünüyorum kardeş gülücük

neden takıldın ki bu sitede ilk sana eksi rep vermedim...bende alıyorum eksi rep ama dikkat çekmek amaçlı konu açmıyorum ...bence çocukluk yapan sizsiniz...eleştirilere açık olmak lazım...bunda bir şey yok...

zamanında bende çok eleştiri aldım...bazende yanlış olduğumu gördüğüm yerde erdemlik gösterip haksızmışım dedim...beni bilen bilir...

yalansa yalan desinler :D ayrıca yaşım çocukluk yapacak kadar küçük değil Wink
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yani bir konuya katılmamam için sadece benimle mi alakalı olmalı....ben bu kadar bencil değilim .:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
eksi rep verdiysem verdim istedim de verdim...çocukluk yapan sensin...niye sen eksi eleştiri alamayacak kadarmı mükemmelsin :D

metamorfoz kardeş sağolasın...ama iyiliğimizi kul değil ALLAH bilsin gülücük

yoktanseçmeli neden bu kadar takıldın ki buna
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.