Nizam-ül Mülk hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi bu başlık altında belirletelim inş.
benim şimdi işim var sonra yazcam ablam eleştiriye açıksın dimi
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:antipatik geldi bana..

giderayak işlerim var bitirilecek, 
nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oflum bunca üyenin arasında
benden bahsetmek için henüz çok erken değil mi yaww
neyse öyleymiş nasip
herkese teşekkürler...
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nizam Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oflum bunca üyenin arasında
benden bahsetmek için henüz çok erken değil mi yaww
neyse öyleymiş nasip
herkese teşekkürler...
msj sırasına göre gidiyoruz ablam sıra onlarada gelecek
iyi
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmmmm sevimdir ne yapsa yeridir![]()
şaka biyana aklı başında, olgun,dobra,lafını esirgemeyen nette tanıdığım ve sevdiğim biridir kendileri iyiiyi
sevimi anlamak için ne dediğini anlamak gerekir iy tahlil etmek gerekir

![[Resim: paylas1ck.gif]](http://img504.imageshack.us/img504/2509/paylas1ck.gif)
to_arisen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm
Nizam kardeşim kendisini yaptığım paylaşımlara yaptığı yorumlardan tanıyorum dobra bir insan![]()
kendisine teşekkür ediyorum
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.