You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nisan-Mayıs Ayı Hatimi 2013

Nisan-Mayıs Ayı Hatimi 2013

Göğe Bakma Durağı.
RE: Nisan Ayı Hatimi 2013
Seninkisi resmen düşmanlık olduğundan artık diyecek bişeyim yok gülücük
Çünkü senin mantığınla gidecek olursam herşeyin kaynağından şüphe etmem gerek. Yani ayetlerden, hadislerden bile şüphe etmem gerek o zaman nerden bilebiliriz bu zamana kadar değiştirilmeyip bi densizin kafasına göre ibadet yazmadığını ? Bu çok mantıksız. Hani öyle böyle değil gülücük
Ben mantığımın aldığı kadarına inanırım. Senin yazdığın hikayeninde benim paylaştığımında doğruluna mantığım el veriyor. Yaşanmamış olsa bile verilen mesaj doğru bi mesajdır benim için. Bu yüzden kabulleniyorum. Ehli sünneti genelde koyun sürüsü gibi değerlendirdiniz ama asıl siz bunu yapıyorsunuz. Başta birşey öğrenmişsiniz ve sürekli bunun üstüne gidiyorsunuz, tek bildiğiniz doğru size öğretilen vs vs .. daha öncede belirttiğim gibi bi cemaat üyesi falan değilim, sadece mantıklı olanı söylüyrum ki şu konuda yazdıklarınız bana hakikatten oldukça uzak.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kardeşim ben ehli sünnete hakaret maksatlı demedim, tutum nedir ne değildir onu sunuyorum. şüpheci mantıkla bakmak değil, sorgulayıcılıkla bakmalıyız. ayet dediğin şey zaten direk kabul edeceğimiz şeydir, hadis de sıhhat şartlarını taşırsa kabulümüzdür. fakat bunlardan olmayan her şey zannidir, hata içerebilir. mesnevide bu anlatılan hikayeden çıkartılan sonuca ters olan sahih hadisler sunduk, ibadette de kural koyucu Allahtır. gereksiz bir inat değil benimkisi, alimlerin yolunu takip ettiğini iddia edenler var ise onlara alimlerin gittiği yolu göstermeye çalışıyorum. Allahın Rasulü(aleyhissalatu vesselam) "Her bidat dalalettir, Her dalalet ateştedir." buyurmuşken bizler hem nakillere hem de akla ters olan bu "güzel bidat" algısından vazgeçip sahih kaynaklarda geçen ve tavsiye edilen nafile ibadetlere yönelirsek inşaAllah tadı da farklı olacaktır, faydası da çok olacaktır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
“Bir kimse, islamda güzel bir sünnet ortaya koyar (çığır açar) da, kendisinden sonra onunla amel edilirse, o kimseye o sünnetle amel edenlerin ecri kadar sevap yazılır, amel edenlerin ecirlerinden de bir şey eksilmez.
Ve her kim, islam’da kötü bir çığır açar da kendinden sonra onunla amel olunursa, bununla amel edenlerin günahı kadar o kimseye günah yazılır, amel edenlerin günahlarından da bir şey eksilmez.” buyurmuştur. (Müslim, İlim:6, No:1017, 4/2059, Zekat:20, No: 1017, 2/704, Tirmizi, İlim:15, No:2675, 5/43 İbn-i Mace, Mukaddime: 14, No:203, 1/74)

insanları Allah'ın kitabını okumaya davet eden biri, nasıl şirk altında oluyor onuda anlamış değilim...
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
11 12 13 alalım biz
kardeşim ve bi abla okuyacak...
şimdi söyledim.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
14 den 20ye kadar alıyım ben arkadaşlarıma aileme filan da veririm gülücük
Belli başlı kişiler dışındak kimsenin umursadıgı yok bu konuyu YAZIK! gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-03-2013, Saat:09:31 PM, Düzenleyen: _ELisa_.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.