You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Anket Başlığı: Nisan ayı uyesı?

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
ilahi_aŞk 5 (35.71%)
sükut 4 (28.57%)
kaba_kulak 5 (35.71%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 14 (100%)
Profesör
RE: Nisan ayı uyesı
nefer bunlara kafa yordugun kadar siteye paylaşım yapsaydın bir görünp bir kaybolmasaydın ve ayın üyesi anketine katılabilecek 2 3 aktif üye gösterseydin bugun üstte bizim değil diğer arkadaşların adı yazıyor olurdu....bu ay anketsiz gecmesin ve birazda esprisi olsun diye açtık anketi bence sen bu kadar yorma kafanı bizim zorrolugumuzda zorbalıgımızda kimseye zarar vermez...
hazır sataşacak insan arıyorken kurbanım sen olma hı ?
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kımseye acıklama yapmak zorunda degılken acıklama yapıyor olma lutfunda bulunmamız erdemdır...cok konusmak yerıne ıcraat yapmakta bı erdemdır...

ama bır daha gelmeyecegım deyıp cıkıp gelmek doneklıktır acıkca,sozunde durmamaktır...buradakı yonetımı begenmıyorsan gelmezsın oluır bıter neferoglan! ayın uyesı olmanın kendıne gore kuralları var,cok paylasımda bulunmak gıbı mesela...orhana laf soylemek ve bunun ıcın konu acmak yerıne yada baskaları ıle tartısmak yerıne,baska icraatlarını gordugumuz muhterem arkadaslar ıcın gelecek ay kı ayın uyesı konusunda gorusuruz.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
oyunu kullanmayan yöneticiler kullansın ))
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bu sitede daha fazla kendimi yıpratmayacağım.
Allameden mail aldım ve kendisini her nereye gidiyorsa bulmak amacıyla buradan ayrılıyorum. Benim buradaki herhalde tek kaybım kendisiyle olan samimiyetim ve gönül bağım olmuştur.
Kendisinde şifrem vardı evet, zaman zaman da hesabımla girmiş olduğunu biliyorum, ama hiç bir zaman bizi aynı anda aynı adresten girmiş olarak göremezsiniz. elinizde hiç bir veri olmadığı halde, benzer fikirlere sahibiz diye bizi bir tutuyorsunuz.
bu benim açımdan iyi bir benzetmedir, ancak kendisinin ortada olmayışı ve benim oluşumdan dolayı "dönek" kelimesinin kullanılıyor olması, dahası bu ifade sahibinin yönetimde şu an söz sahibi oluşu, siteniz hakkındaki kanaatimi tersine çevirmiştir.
siteye yoğun giremiyor oluşum ve işlerimin yoğunluğu nedeniyle oluşan bu durum nedeniyle, sanki suçluymuşum gibi, birden bire ortaya çıkıp fikirlerimi söylememden rahatsız oluyorsunuz madem ki, ben de burada daha fazla kalamayacağım. biliyorum çoğunuz zaten bu işten memnun olacaksınız.
Forum işlerini fazla seven birisi değilim zaten, burada olmak ya da olmamak da benim hayatımda bir değişikliğe neden olmayacaktır.
Sizler de zaten kendi kendinize yetebilen ve her şeyi bilen bir topluluksunuz.

Kimseye kırgın değilim, sadece kendime kırgınım, bu forumdaki yanlışlıkları görmeme rağmen neden ısrarla gelip giriyorum diye.

Size, inandığınız değerlerle birlikte mutluluklar dilerim.

Allah benim buradaki günahlarımı, hatalarımı affetsin ve yollarımızı ayırsın.

İnşallah bundan daha iyisini karşıma çıkartır ve daha iyi hayırlı ameller işlememe yardım eder. amin.

-yusuf talha sen de hesabı gönül rahatlığıyla banlayabilirsin.- hatta bunu şimdi yap!
an itibariyle hesap giriş bilgileri değiştirilmiş olup bir daha kullanılmayacaktır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
siteye yoğun giremiyor oluşum ve işlerimin yoğunluğu nedeniyle oluşan bu durum nedeniyle, sanki suçluymuşum gibi, birden bire ortaya çıkıp fikirlerimi söylememden rahatsız oluyorsunuz

bize laf dokunduracak vaktiniz varsa faydalı bir iki yorum yapma vaktiniz de vardır. uğurlar ola
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eger gızlı saklı bırsey yazacak olsam buraya herkesın gorecegı yere degıl,sadece yonetıcılerın gorebılecegı yere yazardım.
gızlı saklı bı durum yok yanı,oyledusunuyorsam herkes bılsın bunu...

nefer ınan bana senı banlamayı cok ısterdım ama forum kuralları geregı bu mumkun olmadıgı ıcın elımden bırsey gelmıyor,sanssız ınsansın vesselam gülücük

gule gule dıyelım sana ozamangülücük

benı ıyı tanımıssın ama tebrık edıyorum ve bılıyorum garıp bı kısılıgım var ama naparsın can cıkar huy cıkmaz gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-05-2011, Saat:11:53 AM, Düzenleyen: taha yusuf.
köyün delisi
bazı şeyler yaşla alakalı değilmiş demek ki baco (:
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.