Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Nihat Hatipoğlundan , Kuranı istediği gibi anlamaya çalışanlara CEVAP
Nihat Hatipoğlundan , Kuranı istediği gibi anlamaya çalışanlara CEVAP
O güzel peygamberi yoksayanlar mahşerde Resul'den ne yüzle şefaat isteyecekler..
Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...
Koşarak Ulaştır Ya Rabb...
Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...
Yüreğim!
Kör düğüm ...
Sana insan gibi gel Alimlerin açıklamalarına bakalım diyorum.Ebu Hanifeyi dinlemiyorsun,İmam Raziyi,İbn Haceri , İbn Aşuru,Taberiyi dinlemiyorsun ama Nefsini dinliyorsun.Yazıklar olsun sana ve senin gibilere
daha geçen gün 9 yaş gerdek hadisi sahih kaynakta geçtiği halde kabul etmedin . benim burda karşı olduğum nokta şu ; hadis hadis deyip aslında hadislere inanmayanlar sizsiniz , fakat gözler kapalıysa sana ne anlatsam anlamaz , ben orda yazan neyse onu veriyorum , hadisin tevile dilecek , mecaza vurulucak bir tarafı felan yok , resmen Allah gökte diyen cariyeyi övüyor ve mümine diyor ona . ( bu hadisleri uyduırma olarak kabul ediyorum fakat sizin gibiler hadiste yazanı değiştiriyorlar ve samimi değiller , Allah göktede demiyorum , 9 yaş gerdeğide kabul etmiyorum , ) siz ise yazan hadisi değiştiriyorsunuz bu işte samimiyetsizliktir .
1-Bazı hadislerin Açıklamaları da vardır.Müteşabih kısım denir buna , bilmiyorsan oku azıcık ,
Müteşabih hadis kısmı tevil edilmiştir.Dediğin Allah gökte sözü tevil edilir.Allah gökte sözü mecazidir.
Hz.Aişe yaşı konusunda o hadislere inanıyorum elbette.Ama diğer bazı hadislerde büyük yaşta evlendiğini söyleyen hadisler de vardır.O yüzden Alimlerin açıklamalarına bakmak lazım.
2- Hocanın dediği gibi Aklı ermeyen yeni yetmeler internet sitelerinde ayet veya hadis yazıp kafalarına göre yorumluyorlar,onlardan biri de sensin.Allahın huzurunda nasıl hesap vericeksin bakalım
Sana insan gibi gel Alimlerin açıklamalarına bakalım diyorum.Ebu Hanifeyi dinlemiyorsun,İmam Raziyi,İbn Haceri , İbn Aşuru,Taberiyi dinlemiyorsun ama Nefsini dinliyorsun.Yazıklar olsun sana ve senin gibilere
Allah gökte diyen kafidir diye bir tane hadis yok , hatta gökte diye hadis var , bir tane hadis yoktur aişenin büyük yaşta evlendiğine dair , 6 yaşında nişan 9 da gerdeğe girdi diyor , bir sürü hadis var , işte senin gibiler hadise inanıyorumd er hadis mantığına ters gelince kıvırtır , yani sizininancınız samimi değil , fakat hadisleri red eden kişiler aslında sizden daha samimi .benim karşı olduğun sizins amimiyetsizliğiniz , önünüze gelen kafir dersiniz fakat sizler asıl hadis düşmanısınız bence . çünkü işine gelip işine inanmıyorsunuz .
ben sana ALLAH GÖKTE DİYEN BİR SÜRÜ ALİM GETİRİM , AİŞENİN YAŞINI KABUL EDEN BİR SÜRÜ ALİM GETİRİRM , YANİ ALİMDEN BOL BİŞEY YOK . BİZ DELİLE BAKARIZ KİŞİLERE DEĞİL .
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi