You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

R4BİA
nihat hatipoğlu
BELKİ SANTÇI DEĞİL ŞARKI SÖYLEMİYOR AMA HAKİKİ BİR DİN ADAMI İSLAM ADINA ÇOK GÜZEL İŞLER BAŞARIYOR UNUTULMUŞ DEĞRLERİ SU YÜZÜNE ÇIKARIYOR BİİZİ (MANEVİYAT VE AHİRET İLE İLGİLİ ) BİÇOK KONUDA ENGİN BİGİSİYLE AYDINLATIYOR ONUNDA BU BAŞLIK ALTINDA YER ALMASINI İSTEDİM...

Nihat Hatipoğlu (d. 1955, Diyarbakır) Din adamıdır.

Diyarbakır, Siirt ve Malatya'da ilkokulu tamamladı. 1975'de Uşak İmam-Hatip Lisesi'ni ve Uşak Lisesi'ni bitirdi. 1981 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni tamamladı. Aynı Fakültede Hadis Ana Bilim dalında “Kur'an-ı Kerim'in Anlaşılmasında Hadislerin Rolü” adlı çalışmasıyla doktor, 2000 yılında da Doçent oldu.

1985-1987 yılları arasında Mısır'da Arapça üzerine eğitim gördü. İmam-Hatip, Kur'an Kursları Müdürlüğü görevlerini yaptı. Şu anda Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

Nihat Hatipoğlu, Ulusal Tv kanallarında dini programları hazırlayıp sunmaya 5 yıl Kanal A'da program yaparak başladı. Ayrıca Ankara'da yayın yapan iki yerel radyoda 10 yıldan bu yana aralıksız olarak haftalık yayınlarına halen devam etmektedir. 2004 yılında Ramazan ayında Flash TV'de , 2005 Ramazan ayında Star TV'de Sahur programını hazırlayıp sundu. 2006 yılında Star TV'de "Dosta Doğru" programı sundu. 2006 ve 2007 yılları Ramazan ayı süresince Star TV'de İftar ve Sahur Programlarını sundu. Radyo ve televizyon izleyicileri iftar ve sahur programlarını 1.olarak seçti. Programları Türkiye'de birçok radyoda yayınlanmaktadır.Halen Star TV'de haftalık programları devam etmektedir. Kırk civarında yayınlanmış kaset, CD, VCD'si bulunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında seri konferansları devam etmektedir. Yazı makaleleri, panel, Diyanet Dergisi , İslami Araştırmalar ve benzeri dergilerde yayınlandı. Her Perşembe akşamı Star TV'de konusunu içerik ve sunumunu üstlendiği Dosta Doğru programı halen devam etmektedir.

Hatipoğlu evli ve üç çocuk babasıdır

ONU SOHBETİNİ DİNLEMEK EN BÜYÜK ZEVKİM... ÇOK SEVİYORUM NİHAT HATİPOĞLUNU NUR YÜZLÜ İSLAM ADAMI gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: nihat hatipoğlu
bu adamın sohbetlerinden zevk alamıyorum ben

ayrıca en yakın zamanda starı bırakmısınıda temenni ederim
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben de çok severim hatipoğlunu çok temiz nur yüzlü: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bende çok seviyorum ama onu anlamak dinlemek için iyice konsantre olman gerkli sanki o zaman çok zevkli oluyor tşkler gülcügüm
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Ben sewmiorum sohbetlerini samimi gelmio bana.
Adamı bi sewemedim ....
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: nihat hatipoğlu
(A) (N) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu adamın sohbetlerinden zevk alamıyorum ben

de gett icon

ben EFENDİMİZİ(S.A.V.) BU KADAR GÜZEL ANLATAN (SADECE O'NU DEĞİL TÜM PEYGAMBERLERİ) BAŞKA BİRİNİ TANIMIYORUM EN DOĞRUYU ANLATAN İLAHİYATÇI O
ONA LAF YOKicon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-09-2008, Saat:12:58 PM, Düzenleyen: *Rabia*.
© 9492.698875 ©
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

de gett icon

ben EFENDİMİZİ(S.A.V.) BU KADAR GÜZEL ANLATAN (SADECE O'NU DEĞİL TÜM PEYGAMBERLERİ) BAŞKA BİRİNİ TANIMIYORUM EN DOĞRUYU ANLATAN İLAHİYATÇI O
ONA LAF YOKicon

katılıyorummmmgülücükifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

de gett icon

ONA LAF YOKicon

valla ben öyle anlatanlar dinledimki

yaşıyormuş gibi gözyaşlarımı tutamadım

bu adam öle boynu bükük anlatıyo bi zevk alamıyorum

seni bi gün benim hocamın sohbetine götürimde ben nasıl anlatılyomuş görgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.