You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Nick'inizi neyi düşünerek seçtiniz

beYaz yoLcu
Esselamü aleyküm arkadaşlar
Nick seçiminizin bir anısı yada özel bir anlamı var mı?
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Nick'inizi neyi düşünerek seçtiniz
olmazmı, bir gün avdayken yavru bi atmaca bulmuştuk besliyodum ne güzel yırtıcıydı acayip benim gibigülücük ama mefta oldu kedi kaptı tabi kedide mefta oldu sonra
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bir şey ifade ettiği yok
güzel bir gördüğüm zaman değiştiriyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hmmm coq anlamı war bnm için bi kere bi yerin ismi acaqbime gitmişti ama bunu önmsemiorumgülücük

bide bi derginin ismiTongue

hmm ama en önmlisi harflerinin her biri bnm bi öselliiimi anlatıo bunu da bi arkim uydurmustu heheheSmile

hatta en sonudaki D de bnm dengesizliimi belirtiooTongueTongue meselaa hihihgülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-07-2008, Saat:02:42 PM, Düzenleyen: mRw*92.
BENİM Kİ DE KAYIT OLURKEN SAĞA SOLA BAKIP NE KOYSAM DİYE BAKINIRKEN MÜCEVHER SANDIĞINI GÖRDÜM İLGİNCİME GİTTİ YAZDIM SONRA DA DEĞİŞTİREMEDİM
BAZI KARDEYLERİM SANDIKÇI DİYO AMA NEYSE
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: Nick'inizi neyi düşünerek seçtiniz
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olmazmı, bir gün avdayken yavru bi atmaca bulmuştuk besliyodum ne güzel yırtıcıydı acayip benim gibigülücük ama mefta oldu kedi kaptı tabi kedide mefta oldu sonra

o kediyi de sen öldürdün dimi eko abigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
açığca söylemeğ gereğirse ilgi çeğici ve azrailli çoğ sevdiğim için.hatta inş. bir gün evlenip erkek çocuğum olursa azrail bile ismini koyabilirim.cebrail,israfil,mikail isimleri konuyo neden azrail ismi olmasınki.
Bunu ilk beğenen sen ol.
münzevi_yürekli
Cvp: RE: Nick'inizi neyi düşünerek seçtiniz
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:açığca söylemeğ gereğirse ilgi çeğici ve azrailli çoğ sevdiğim için.hatta inş. bir gün evlenip erkek çocuğum olursa azrail bile ismini koyabilirim.cebrail,israfil,mikail isimleri konuyo neden azrail ismi olmasınki.

Azrail kardeş neden bu kadar çok "yumuşak g" kullanıyorsun, sakıncası yoksa söyler misin, merak ettim de...
Ay vurunca çatlatır göğsümdeki mahşeri
çünkü kavganın göbeğidir benim yerim
canlarım, kollarında Parti pazubentleri
dik başlar, erkek haykırışlarla
göndere, en yukarlara çekiyorlar
en yukarlara çatlıycak kadar aşkî yüreklerini.

Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: RE: Nick'inizi neyi düşünerek seçtiniz
Azrail23 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:açığca söylemeğ gereğirse ilgi çeğici ve azrailli çoğ sevdiğim için.

owwww sen yamacıma yaklaş bakiimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.