You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
nice yıllara gwts
canım arkadaşım benim burda tanımaktan mutluluk duyduğum deli insanhahahagülücük)

seni seviyorum yaşgünün kutlu olsun

ömrün bereketli ve hayırlı olsun inş.

buda pastan bak herkese pasta yapmıorum bilirsin.....

[Resim: 13lz7.jpg]

bu ifade benim bunu kimse kullanmasın karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: nice yıllara gwts
himssssgülücükhimssssgülücük
doğum günün kutl olsun cnm ablam bnm
SEVDİKLERİNLE uzun ömürlere inş. bööööSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: nice yıllara gwts
Doğmak senin elinde olan ve gününü de senin belirlediğin bişey değildi gülücük bu yüzden seni yaratan ve 25.05 bin sekizyüz küsür senesinde gülücük doğmana vesile olan Allah'a şudur duam:

Allah'ım ben şafak'ı senin rızan için seviyorum.ona dünyada da ahirette de iyilik ver ve onu cennetliklerden eyle!
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: RE: nice yıllara gwts
gülsevrâ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Doğmak senin elinde olan ve gününü de senin belirlediğin bişey değildi gülücük bu yüzden seni yaratan ve 25.05 bin sekizyüz küsür senesinde gülücük doğmana vesile olan Allah'a şudur duam:

Allah'ım ben şafak'ı senin rızan için seviyorum.ona dünyada da ahirette de iyilik ver ve onu cennetliklerden eyle!

amin...
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: nice yıllara gwts
ŞAFAKKKKKKKKKKKKKKKKKKK DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM.
YENİ YAŞIN VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUNkihkihkihgülücük

YAŞLILIĞA ADIM ADIM İLERLİYOSUN AMA OLSUNTonguekihkihkihgülücük

RABBİM NE İSTEĞİN VARSA GERÇEKLEŞTİRSİN İNŞALLAH.
HAYIRLI İMANLI SAĞLIK SIHHAT İÇİNDE Bİ ÖMÜR NASİP ETSİN RABBİM SEVDİKLERİNLE......

DOĞUM GÜNÜ ÇOCUĞU BUNLAR SANA iyiSmile iyiSmile iyiSmile
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.