You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Net bir cevap bulamadığım bir sorum var

Yeni Üye
Ben saçlarımı kına ile boyuyorum çünkü suni boyalara güvenmiyorum.Fakat öğrendiğime göre bildiğimiz kınada saf değilmiş birtakım boyalarla yeşil renk alıyormuş

Benim sorum şu bir maddenin tabaka oluşturduğuna nasıl karar verilir mesela mürekkep akıp gidiyor ve tabak oluşturmuyormuş diğer taraftan saç boyası da yıkayınca akıp gidiyor ve çoğu boyanın tabaka oluşturduğu ve kullanmadan araştırılması gerektiği söyleniyor Peki alimler fetva verirken ölçü ve kıstasları nedir Sonuçta bir yöntemi olmalıki mürekkep gusle mani değil ama saç boyalarrının çoğu mani diyebilsinler.Kimse net bir cevap veremedi şu ana kadar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-07-2019, Saat:09:58 PM, Düzenleyen: digrev01.
Yönetici
RE: Net bir cevap bulamadığım bir sorum var
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Sorunuzu okudum ama siz verdiğim linke tıklayıp incelememişsiniz.

[Resim: P7nQLO.png]
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Hocam verdiğiniz linkleri inceledim Özelliklede işaretli olan linklere baktım ama sorumla alakalı bişey bulamadım .Başlıklarında anlaşılacağı üzere boya ,gusül ile ilgili konular acaba .Benim sorduğum sorunun cevabı tam olarak nerde
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.