You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

NEDİR BU DURUM tesetür'de

NEDİR BU DURUM tesetür'de

R4BİA
Cvp: NEDİR BU DURUM tesetür'de
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAW ÇOK DERİN BİR KONUYA BARNAĞ BASMIŞIM AYIPTIR SÖLMESİ AMA KONUYU NE HALA GEİTİRDİK AFERİN BİZE rosegulrosegul SEVİYORUM SİZİ HER BAŞLIK ALTINDA MUHABBETİ KOYULAŞTIRIYOSUNUZ BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE kahkaha
ÇENENENİZ ÇEKİLMESİN EMİ SİZİN kahkaha BABAANNEM ÇOK KONUŞUNCA BANA BÖYLE DİYO kahkahaÇENEN ÇEKİLSİN BİNNUR EY SUs

Binnur kısaca deli batasıcalar desek kendimizekahkahakonu ne olursa olsun yolundan sapıtıyoruz dimiiiikahkaha
valla aynen sevinç abla ifade kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: NEDİR BU DURUM tesetür'de
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Binnurcuğum tşkler cidden çok güzelmiş konun 10 üzerinden 10 puan gülücük
sahiden bazıları eşarbının markasını arkasına getiriyor sırf gosteriş olsun diye kahkaha bşy aslında
est canm
ewet benimde dikkatimi çekti bu! sanki vakkolu eşarbı takınca boyları uzayacak gülücük
ya bu sadece kapalı bayanlar için değil herkes bi markadır gidiyo hele bazıları aman ben markasız çorap bile giymem diyenler de var (benim patronum mesela )
ALLAHIN HUZURUNDA MARKAMIZ YÜKSEK OLSUN....
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YAW ÇOK DERİN BİR KONUYA BARNAĞ BASMIŞIM AYIPTIR SÖLMESİ AMA KONUYU NE HALA GEİTİRDİK AFERİN BİZE rosegulrosegul SEVİYORUM SİZİ HER BAŞLIK ALTINDA MUHABBETİ KOYULAŞTIRIYOSUNUZ BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE kahkaha
ÇENENENİZ ÇEKİLMESİN EMİ SİZİN kahkaha BABAANNEM ÇOK KONUŞUNCA BANA BÖYLE DİYO kahkahaÇENEN ÇEKİLSİN BİNNUR EY SUs

Binnur kısaca deli batasıcalar desek kendimizekahkahakonu ne olursa olsun yolundan sapıtıyoruz dimiiiikahkaha
valla aynen sevinç abla ifade kahkaha

Üstümüze yok kuduruyoz bazen tam gaz asılıyoz bir frenin olduğunu unutarak üstelik: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Alıntı:soruyorum acaba bu uçmuş fiyatlarla islamamı hizmet ediyorlar yoksa
moda adı altında çıkardıkları saçma sapan kıyafetlerle
islamımı sömürüyorlar
[/quote]NE YAZIKKİ BÖYLE !
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: NEDİR BU DURUM tesetür'de
5 mılyonluk eşarpların nesı var be ya benım bı ıkı tane markalı var oda vakko değil.... olamazda o kadar param yok
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.